6 TING DU KAN GØRE FOR AT GØRE EN FORSKEL, BÅDE FOR MILJØET OG FOR DIG SELV..

HJERTESMERTE, NÆSTE KÆRLIGHED & LIVET DER STIKKER // VERDENS BEDSTE CHAUFFØR PÅ BALI..

NÅR HJERTET BLIVER RAMT Jeg er lige hjemvendt fra Bali, hvor jeg var sammen med min veninde Aline, der var fløjet hele vejen fra DK for at minde min far på hans 1 års mindedag. Vi har haft en rigtig dejlig tur, men må indrømme jeg sgu blev lidt ramt i hjertet. I lørdags havde jeg booket min ven Ibob til at hente os på hotellet og så skulle han køre os til Ubud, fordi vi skulle kigge på noget silke. Jeg har kendt Ibob i 4 år og ved han altid er mega glad og en kæmpe inspiration for mig og enormt kærlig overfor min familie. Sidst vi så ham, havde han fået lavet et maleri til Bella af mig og hende. Han har et hjerte af guld og det er snart få mennesker der har det i dagens verden.

Men jeg kunne mærke med ét han ikke var sig selv, og det gav mig med det samme ondt i maven. Sådan virkelig drænende for både sjælen og sindet. Da Aline er inde og købe noget at drikke, spørger jeg ham ‘are you okay’, da jeg bare kunne mærke han ikke var sig selv. Han svarer ‘Yes yes everything is fine’ og fremtvinger et smil… Jeg siger til Asso jeg bare ved han lyver, for hans altid gejst for livet var væk, det lyste ud af ham at livet havde siden jeg så ham sidst, virkelig givet ham et spark i skridtet.

Jeg kan ikke ryste den følelse af mig og 2 dage efter da vi flyver hjem, skriver jeg ham en SMS hvor jeg spørger ham igen, og sandheden kommer frem. Hans business er gået ned og han får ikke lige så mange kunder som han plejer, og han kan ikke betale for hans søns skole – da de ikke kan betale, kan han ikke få lov til at gå der. Der er der no mercy. Jeg spørger ham hvor meget hans skole koster og han svarer 370 dollars = 2450 kr det beløb gør hans søn kan gå i skole i 6 mdr. med bøger, mad og transport. Så han er fully dækket for ‘sølle’ 2450kr, noget som mange bruger uden at tænke over det, selvom det ER mange penge. Men forstå mig ret. På Bali er 2450 kroner bare rigtig rigtig rigtig mange penge. Jeg har været der i 5 dage og jeg har ikke engang brugt de penge på mad og gejl.

Jeg havde lige startet mit eget mærke Month of May i lørdags og der var kommet ordrer ind der gjorde, jeg simpelthen tænkte, de første penge jeg har tjent på trods af jeg stadig er i minus grundet udgifter for produktion/shipping/opstart etc. Så ville jeg betale hans skole. Han skal være mit charity barn, jeg vil sørge for i Month of May at vi støtter hvor vi kan❤️ Det skal ikke bare være mig mig mig mig mig mig, for den smerte jeg så i hans øjne, det kan jeg slet slet ikke bære, der får man jo lyst til at give ham alt hvad man tjener, for både ham og hans familie fortjener at have det godt💞

Så hvis du møder en person på din vej, som har det hårdere end en selv, så ræk ud – og her snakker vi ikke om 370 dollars, men en 5´er eller hvad du kan undvære, for der er altid andre der har det hårdere end en selv og de har brug for noget kærlighed. Selv en lille forskel gør en forskel💋

CHAUFFØR PÅ BALI Så skal du til Bali og mangler en chauffør, så kontakt Kadek Ibob på FB eller på WhatsApp +62 812-3652-846

XX
R

8 kommentarer

 • Camilla

  Fantastisk, søde ❤️
  Masser af tanker herfra 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Der fik du mig til at tude😥 Hvis bare der var flere mennesker som dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Åhhhh du er sød. Mit hjerte kunne bare ikke holde til ikke at hjælpe ham ; (

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Ej, hvor er det godt!
  Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget – det har du jo lige bevist. Sådan! 💪❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja det er nemlig rigtig og her følte jeg bare ikke, jeg kunne vende det blinde øje til. Fik så ondt i sjælen ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Rikke for pokker. Du har simpelthen et hjerte af guld. Det er muligt at det ser ud som om du lever et priviligeret liv men du forstår da om nogen at give det tilbage i form af ægte godhed til andre mennesker. Jeg håber du får KÆMPE succes med kjolerne.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   ❤️ Intet i livet er gratis andet end lommeuld og tørrede tæsk, som min far altid sagde ; ) Priviligeret bestemt, uden pris og omkostninger desværre ikke. Men jeg bestemt når andre de har brug for hjælp, og selvom jeg er i totalt gæld ved at starte min virksomhed op, så var det beløb af penge bare ikke mere end jeg kunne undvære. Så må jeg sælge nogle flere kjoler så jeg kan betale hans skole noget længere. Jeg håber jeg fremover vil tjene så ‘mange penge’ jeg kan gøre det uden at blinke❤️ Men dreng skulle gå i skole om det så er det sidste jeg gør ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING DU KAN GØRE FOR AT GØRE EN FORSKEL, BÅDE FOR MILJØET OG FOR DIG SELV..