ALLE SPØRGER - INGEN VED DET..

ALLE DE TING PÅ NYTÅRSFORSÆT LISTEN JEG IKKE HAR TÆNKT MIG AT HOLDE..

HVERT ENESTE ÅR laver folk altid lister så lange, med alle de ting de skal gøre bedre i 2018 – jeg har selv været én af dem, og det jeg har fundet ud af, dét er, jeg holder det ikke en skid. Jeg er typen der har rygrad som en regnorm, og jeg kan aftale med mig selv, jeg skal træne meget og spise sundt, og det er lige indtil jeg ser et stykke… uhhhh kaaaage, så har jeg præcis samme hukommelse som en guldfisk, og er totalt på et sidespor!

Så i år, har jeg tænkt mig at lave en liste over alle de ting, jeg IKKE skal holde.

Jeg skal IKKE smide nogle kilo i det nye år: for lige nu, skørt som det lyder, så skal jeg faktisk tage på. Jeg kæmper med min mave, og for at finde ud af, hvorfor jeg er så oppustet og har ondt, som jeg har haft den seneste mdr. og kiloerne de rasler bare af mig. Så jeg skal nærmere prøve at holde dem på!

Jeg skal IKKE dyrke mere motion: for hvis jeg aftaler dét med mig selv, så ender jeg bare med at blive enormt skuffet, da det går op og ned med træningen. Specielt når jeg rejser til Danmark, eller bare generelt. Jeg pakker tit mit træningstøj, men jeg går ALDRIG i gym. Som I aldrig!

Jeg skal IKKE drikke mindre kaffe: som nytårsforsæt, for jeg drikker max 2 kopper om dagen, og hvis jeg får mindre, så bliver jeg gnaven og skilt, så det kan vi ikke have.

Jeg skal IKKE stoppe med at ryge: for jeg ryger slet ikke mere, det stoppede jeg med i august 2016 for good. Jeg har røget siden jeg var 15 år, og var på sprogrejse i Brighton, med nogle tøser, som i dag, faktisk er nogle af mine bedste veninder. Jeg har røget til hverdag og fest, men aldrig meget. Jeg har ikke røget på arbejde, på gaden, i skole, eller andet – jeg har ventet til jeg kom hjem, og det var max et par stykker om aftenen. Mange vil måske ikke kalde mig en ryger, men det vil jeg klart. For lungerne vurderer ikke, om det er for sjovt eller en last, så længe der kommer røg ned i dem!

Jeg skal IKKE drikke mindre: så bliver jeg da først skilt, hvis jeg skruer ned for det. Der er ikke mere at sige til den 😋

Jeg skal IKKE holde op med at bide negle: Okay den burde jeg nok, men jeg har 99% af tiden CND Shellak på, så jeg kan slet ikke komme ind til mine negle. Thank god, for jeg har virkelig førhen været enormt belastet af den ‘last’. Og hvis der noget der virkelig ikke er pænt, så er det sgu når kvinder bider negle, det er så usexet og meget lidt feminint.

Jeg skal IKKE holde op med at bande: alle omkring mig, ved jeg taler som en havnearbejder, til nogens store skræk. Men det er sgu sådan Riksen er, og så længe min datter ikke begynder på det, så går det nok. Jeg taler for at holde fluerne væk fra munden OG SÅDAN ER DET.. Basta ; )

Den var ALT dét jeg IKKE skulle stoppe med 💋

Så blev det mandag igen, håber I får en god én af slagsen.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE SPØRGER - INGEN VED DET..