BUSINESS TYPEN // DE FINESTE VISITKORT FRA MOO..

10 TING JEG ØNSKER MIG TIL JUL

SELVOM MAN ER VOKSEN Og nok ikke får gaver, så må man jo gerne drømme alligevel ❤️ I dag når Bella kommer hjem, så skal vi ud og købe julegaver. Hun vil så gerne købe gaver, så der er til M og jeg under træet, og hun kan slet ikke have i sin krop, hun ikke har styr på det endnu. Så jeg har lovet hende, vi napper en varm chokolade og går ud på rov og finder de ting vi ønsker os mest inden for et budget.

Min kæreste har ikke brugt så meget energi på at spørger ind til hvad jeg ønsker mig, så jeg vil da lige komme ham i forkøbet (høhø) hvis nu han skulle falde over bloggen – og jeg måske kan bidrage med lidt inspiration til Jer.

MINE ØNSKER:

#1 MOMMY ON THE LOOSE Jeg ønsker mig en billet til SMUK FEST – jeg sad med 6 adgange i går fordelt på 2 computere, 3 telefoner og 2 iPads og kom IKKE igennem. What the heck Skanderborg????

#2 GLITTER STØVLER FRA ASH jeg er en sucker for alt der glimter, og de her ville peppe ethvert outfit op. Jeg ved jeg kommer til at slås med min veninde Kat om dem, for hun er en ravn som mig.

#3 GUCCI SOLBRILLER Jeg bruger solbriller hele tiden, om det er vinter eller sommer da jeg er enormt lysfølsom, så disse fine brunmeleret briller kunne jeg godt adde til min samling.

#4 DUFTELYS BY SOYLITES Hvis der er noget jeg elsker mest, så er det duftelys, og disse specielt. De er super gode for miljøet og indeklimaet, og soder ikke.

#5 ECO BY SONYA FACE TAN WATER Jeg har længe gerne ville prøve denne face tan water, da jeg har lavet PR for dette mærke før jeg rejste til Singapore, og jeg elskede deres produkter. Jeg går ikke ind for at sole meget, så derfor ville denne være en god måde at beholde min glød på.

#6 ULD CARDIGAN FRA ARKET Jeg er en sucker for strik OG for farver, og det efterlader mig som oftes med en garderobe der bare skriger af farver og ikke så mange rolige items at style med. Derfor ønsker jeg mig denne strik cardigan som ville kunne danne ramme om en ‘cirkus’ garderobe.

#7 BRYLLUP – SOMETHING OLD, SOMETHING NEW, SOMETHING Der er skrevet af mine 4 yndlings bloggere og jeg har også lavet et indlæg om det HER.

#8 KAPPELAGEN Jeg hader den farve vores seng har, så jeg ønsker mig rigtig meget sådan en ‘senge skjuler’, tænker den må være kommet efter ‘smør skjuleren’ kom på markedet og så er der en klog mand der har fået en genial ide. Men summa summarum vores seng i ‘Havnen’ er brun/stof og den er ækel, så den kunne godt trænge til en gang ‘pimp my bed’.

#9 FOTOKUNST TIL VORES VÆGGE Vi mangler så meget nye ting til vores vægge. Jeg elsker faktisk fotokunst da det giver lidt mere liv på væggene, her i Singapore har vi en del billeder hvor det er med dyr – det kunne jeg godt fristes til i Havnen også.

#10 GAVEKORT TIL EARLY BIRD Jeg gad godt ud og spise noget mere med mi kæreste, så jeg ønsker mig et gavekort så jeg kan inviterer ham ud når vi er i Danmark❤️ Noget dejlig alenetid og hygge, det kan man aldrig få for meget af. Generelt oplevelser er jeg stor fan af.

Hvad ønsker I jer allermest?

XX
R

 

3 kommentarer

  • Eleni

    Dig❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg KNUS-elsker de der støvler! 😍 Jeg er til gengæld også helt sikkert på at min kæreste formentlig ikke ville følges med mig og mine glimmerstøvler. 😂🙈✨

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSINESS TYPEN // DE FINESTE VISITKORT FRA MOO..