OKAY VI BLIVER NØDT TIL AT SNAKKE OM DET..

#BRYLLUPthebook

(Billedet er lånt af Emily Salomon – På billedet ses Christine Svingkær Egholm, Emily Salomon, Rockpaperdresses Cat & Christina Dueholm)

Det her billede, det giver mig så meget lykke i kroppen. Det er fra sidste-sidste sommer da vi var til Emily´s bryllup, et over magisk bryllup. Jeg var ikke til de andre tanter´s men som min ven Jesper altid siger, det er jo ikke en skam ikke at møde op, hvis man ikke er inviteret, og to be honest, det havde også bare været mega upassende at møde op, hvis der ikke var en plads til en ved bordet. Haaahaa. Jeg kunne selvfølgelig bare ha´medbragt mit eget bordkort, og fjernet en andens.

Rikke the wedding crasher – that´s me!

(Billedet lånt af Christine aka ACIE – Du er stadig min agurk)

Men til sagen. I dag har mine yndlings tøser udgivet deres bryllupsbog og måske har din kæreste friet til dig, og du skal giftes, måske vil du gerne, måske er du gift men bare gerne vil snage i hvordan deres bryllup var – måske overvejer du at blive skilt og gift med din kollega Søren (det er jo december og julefrokoster) så kan denne bog helt sikkert hjælpe med det ; )

(Billedet lånt af min ROCKpaperdresses ´Cat-pigen´)

BRYLLUP (The Book) Udkommer i dag, og kan fåes i de fleste boghandlere rundt omkring i landet, er en rigtig god ide til julegave, værtindegave, pakkekalender, mandelgave eller bare som en kærlighedsgave❤️

FIND BOGEN HER 💕

Go get it – Kærligheden vinder altid (næsten)

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKAY VI BLIVER NØDT TIL AT SNAKKE OM DET..