BLOTTET FOR DIG... GRAWWWL

JULEGAVE ØNSKER..

Nu er der kun 1 dag til Jul. Yehaaaa. Dog ved jeg at der ingen pakker er til mig under træet – eller måske en fra Mr. M. Men ellers har vi fået penge – idet der ikke rigtig var plads i vores kuffert. Men for de penge jeg har fået, der ønsker jeg mig disse gaver ; )
Har vi nogen af de samme ønsker?

julegaver

PEAK PERFORMANCE Jakke // GUBI 5 Stol // Iphone 5S // DECADENT LADY LIKE flap bag // Toogoodtobebasic.com DAPPER DOLLY SUEDE SKIRT // Toogoodtobebasic.com LUCKY LUCY Cashmere Scarf //  SELECTED FEMME George LS Blazer // DECADENT Weekend Bag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOTTET FOR DIG... GRAWWWL