CHUNKY KNIT. TGTBB OG DEN SIDSTE SOL..

HVAD I ØNSKER SKAL I FÅ ; )

 photo HMTREND_zps68eb8f17.png

Der var jo mailstorm igår, vedr. denne strik. Dejligt et stykke textil, kan bringe så meget glæde. Så her får I link til den. Vær opmærksom på, at den har “puffy” ærmer i bunden og er meget oversize. Jeg har faktisk købt den i XS, da jeg lige synes den blev stor nok, til “lille” mig. Den er fra linien TREND og koster 499 , -. Man kunne tænke, det var mange penge, men den er i super kvalitet – og peeler ikke. Det er altså værd at tage med. Specielt når ACNE tager 2000 kr for en strik, eller mere. #analvoldtægt. Se den på her.

So here you go Ladies. H&M TREND KNIT. Voilá…

Dejlig dag.

XX
R

 

3 kommentarer

 • B

  Åh Rikke du frister. Men altså jeg har allerede en lignede fra Other stories, den populære fra Zara og en fra Ganni. Og nåh ja -den der camel farvede fra Trend på vej i posten. En mere er måske lidt meget, da målet for efteråret bare var at finde en perfekt striktrøje. EN!!! Men den der er dæleme også lækker. Og jeg har jo ingen i MØRKE-grå. Hmmm
  Go fredag!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. En grå kan man jo ikke leve uden. Det ved man bare ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Er lidt i tvivl om hvilken str. der vil passe mig. Hvor høj er du, og hvad str. plejer du at bruge? Jeg er selv 1,75 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHUNKY KNIT. TGTBB OG DEN SIDSTE SOL..