SERVICE INFO // ADIDAS ORIGINALS YUNG -1

HOV JEG FORSVANDT LIGE..

HEY LADIES Jeg gik lige under jorden i lidt tid, men sagen er den, jeg har været på Bali for at skyde billeder til Jasper Living. Det var næsten lige efter jeg var kommet hjem fra Sydney turen, så der var lige lidt pres på – plus vi har haft farfar på besøg her i Singa i 3 uger, så var lige familie social ❤️

Nu går der lige et par uger før vi suser afsted igen, denne gang går turen til Indien til vores famøse 3 dages bryllup vi skal til, det glæder jeg mig sygt meget til. Jeg skal hen og se om jeg kan finde noget til mine outfits om lidt. Ja, Bella skal også have på, så vi skal også have fundet 3 små sæt til hende 🙌🏼 BUCKET LIST √

Håber I havde en god weekend, jeg nåede slet ikke at tjekke ind da jeg rejste fredag og jeg havde ikke min computer med, da jeg skulle have plads til alle mine køb😆

Nu er jeg tilbage og jeg skal nok tjekke ind hos jer denne uge lidt oftere ; )

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERVICE INFO // ADIDAS ORIGINALS YUNG -1