SLOWMO // KYS I SOLEN OG OST MED OST..

HALLI HALLO OG LIGE ET ØJEBLIK..

HJEMVENDT OG NOGET MISTET BAGAGE Så er jeg her sgu tilbage i min hjemstavn. Singapore, 258364 OrangeHuset 🤘🏼 Street. Ikke lige så cool som at sige 5800 New Castle. Meeeeeen, man kan ikke vinde hver gang, vel?

Jeg er tilbage i Løvenbyen og mast som vi plejer, så det skal jeg ikke kede jer med. Vi er til gengæld 3 pas, 2 computere og en håndfuld cool cash fattigere ; ( Vi glemte (*host host*) vores computertaske (*igen, host host*) i taxaen da vi blev sat af, da vi havde for meget bagage at holde styr på, plus et barn og trætte lemmer der var ved at tage livet af os.

Taxamanden påstår han aldrig har set den, men vores overvågning viser vi aldrig stod ud af bilen med den, og vi tog vores nøgle og creditkort op af tasken for at betale og for at lukke os ind i vores condo. De blev taget op af tasken før ankomst. Det er påstand mod påstand, men bare rigtig unormalt i Singapore at folk stjæler. Men LOW crime does not mean NO crime. Desværre.

Så vi er lige lidt presset ang. vores pas, og alle de informationer af anden grad der ligger i den taske, og prøver at samle alle dele, lukke adgange til netbank etc. Så hvis der er lidt stille herinde, så tjek lige med på @Rikkemay der kan i heletiden se om jeg er i live. 7.9.13

Love you guys og HEY… Happy 2019 mit starter jo storartet. Baaaah. Men ingen er kommet til skade, døde eller alvorligt syge, ALT kan erstattes, det skal man huske på❤️

Møs

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLOWMO // KYS I SOLEN OG OST MED OST..