NOGEN BURDE KALDE MIG VERDENS BEDSTE MOR..

HALLI HALLO OG GODMORGEN..

20140329-093530.jpg

Godmorgen derude.

Bliver man lige glad når man vågner til sådan en udsigt? Ohhh. Smukt med smukt på. Det er så også det eneste der er smukt ved det her djævls træ. Grrrr. Hvem havde vidst, at da man en Forårs dag var så naiv og troede at man skulle være husejer og ville elske det – At man ville stå og forbande et træ med hvide blomster, så langt væk. Dette træ er som en flagermus, der sover om dagen og tager på rov om natten. Det her træ forvandler sig nemlig til et Mirabelle blommetræ. Et træ med små gule forbandet blommer, som man (hermed, mener jeg MIG) ikke kan bruge til noget som helst. Ikke andet end og bruge hele sommeren, morgen OG aften på at feje sin terrasse, for at ens datter ikke skal blive overfaldet af de bier, som har valgt at holde blomme høst lige midt på vores matrikel.

Problemet er at, hvis det nu bare havde været mit eget træ. Så havde jeg fældet det, hurtigere end lyset. Men det er det ikke. Og med alt det man ser i nyhederne om uvenskaber mellem naboer, der tænker jeg, at “jogge” et stort fedt søm i hendes træ, nok ikke ville falde i god jord. Så jeg må nok de næste mange år, indfinde mig med at skulle feje det skidt væk… Så må nok heller begynde at google opskrifter, på marmelade og andre kager med blommer ; ) Men vi har også større problemer i livet, end et træ. Så som, vand i kælderen, gammelt tag og utætte vinduer – ohh den evige kærlighed ved at eje hus. Det er priceless ; )

Nu må jeg heller få kridtet kraniet – for Bella og jeg skal på ægge jagt idag, sammen med NOISE Kids – og jeg har en ide om at det bliver svært at komme til centrum, pga det verdamte løb.! Så tjep tjep.

; )

Vi ses senere ladies… ( and gents )… !

XX
R

3 kommentarer

 • I dag er nok også den eneste dag hvor jeg ønsker mig at jeg skulle løbe et halvmaraton, så jeg ligesom var på den rigtige side af afspærringen. Det bliver svært at komme fra NV til Amager i dag =/ Well, the joy of living in the city. Heldigvis skinner solen, og jeg har lige spist bland-selv-slik til morgenmad 😉 Haha. God lørdag, Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, jeg er også lidt bekymret for hvordan vi kommer til Centrum. Tror jeg må tage mit luksus barn med toget og så må hun have sit løbehjul med. ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Altså uden at være sådan rigtig klog på sådan noget (jeg har valgt at flytte et sted hvor der kun er en menneskenabo og så ellers et par hypheste) er der så ikke en regel om at hvis man har et træ, som er til gene for naboen, som det er med jer, så skal det beskæres så det kun er på ens egen grund. Det der er jo til at blive vanvittig af. De smatter jo også ud på jeres terrasse. Det må da også være irriterende…
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGEN BURDE KALDE MIG VERDENS BEDSTE MOR..