TIPPER OM DEN BEDSTE JAKKE/CARDIGAN & ET TØRKLÆDE..

VIL DU LEGE MED // VENINDEBOG..

(Foto: Ditte Capion)

BELLA ELSKER SIN VENINDEBOG og hun har flere af dem, både I Singapore og Danmark. Hvis det stod til hende, så skulle de altid være med hende, hvor end hun går hen, så hun kan få folk til at udfylde dem. Jeg elsker faktisk selv at læse dem, når andre poster ‘venindebøger’ det er meget sjovt at læse lidt andre facts end man normalt gør.

Jeg vil prøve at poste fra tid til anden med folk jeg kender, men jeg tænkte faktisk også det kunne være meget sjovt at lave venindebøger med JER. Så hvis der er nogen der er frisk på at lege, så skriv til mig på Rikke@theinsider.dk det kunne være så hyggeligt, så kunne vi alle lære hinanden at kende ❤️

HER ER MIN VENINDEBOG ♥

NAVN: Rikke May..

ALDER: 36 somre gammel.. Gosh!

FØDT: 11.07.1982 Nyborgsygehus. De sødeste piger er Fynske piger ❤️

MIN FAMILIE BESTÅR AF: Mr M min kæreste på tolvte år. Min datter Bella på næsten 10. Så har jeg en lillebror på 30, en mor – og min far sov desværre ind i år, så han er her ikke mere! Så har jeg stadig min farmor og farfar, tante, moster, onkler etc.

SKOLE: Jeg har gået på Birkhovedskolen i Nyborg til 9 klasse. Så har jeg afsluttet High School i USA. Yehaaaa Kentucky.

UDANNELSE: Jeg har faktisk ikke så meget uddannelse, jeg har taget en HG (2 år) og så er jeg uddannet salgsassistent, så det er ikke en studenterhue der trykker på mig, som man siger. Hahaha ; ) Men jeg overvejer faktisk at tage en uddannelse mere, når jeg engang flytter hjem (engang) men måske jeg mangler nogle fag, eller bare bedre karakter, så det skal jeg lige undersøge lidt nærmere.

YNDLINGSFARVE: Jeg elsker rød hvis det er til neglene, så elsker jeg marineblå det er sådan en smukfarve – og så elsker jeg bare farverige farver generelt. Mix & Match er mit motto.

LIVRET: Alt der har noget at gøre med kylling, hummus & sweet potato fries. Nam Nam jeg bliver allerede sulten.

IDOL: Jeg har ikke så mange idoler, det havde jeg heller ikke da jeg var lille. Jeg havde måske én plakat hængende med Luke Perry that´s it. Men tvinger man min arm om på ryggen, så kan jeg da godt lige nævne 3 ♥
Nick Young fra Crazy Rich Asians, han er nok på toppen af listen. Så er der Leslie Mann hun er simpelthen bare for sjov. Hun er med i den nye film der hedder Blockers og så har hun været med i den der hedder The other woman hvor Nikolaj Coster-Waldau også er med. Hun har den skønneste udstråling og den sjoveste stemme. Så skal man da heller ikke gå af vejen for Jason Statham, han måtte godt krumme i min seng. Han smiler bare lige så sjældent som Victoria Beckham, det er lidt øv, så tror jeg desværre ikke vi kan være kærester ; )

HVAD ARBEJDER DU MED?: Jamen her i Singapore, der er jeg jo professional housemaker (single with a child) fordi vi ikke er gift, så det er jo et arbejde i sig selv. Men ellers arbejder jeg på et hospital der hedder NUH for Ronald McDonald Børnehuset, hvor jeg er support for forældrene der har børn der er indlagt på afdelingen. De kan enten have kræft, været ude for en ulykke eller anden slem sygdom. Så passer vi på forældrene og prøver at være en skulder at græde ud ved eller bare lytte. Der er desværre nogle børn, der ikke kommer med hjem igen, det er rigtig trist; ( Jeg har valgt at gøre dette for at give tilbage, for det er ‘charity’ som de kalder det, så det betyder man ikke bliver betalt for det, og jeg har faktisk aldrig haft det bedre ved at arbejde gratis.

Så arbejder jeg (altid) på min blog, skriver på min klumme for ChriChri. Sysler på et lille projekt jeg håber jeg kan løfte sløret for om 4-5 mdr, og så koger jeg altid lidt suppe på forskellige projekter ; )

FAVORIT FILM?: Crazy Rich Asians .. OG SÅDAN ER DET!

YNDLINGSBOG?: Mig før dig /Me before You af Jojo Moyes – eller PS. JEG ELSKER DIG.

HVOR KENDER VI HINANDEN FRA?: Hahah, den er nok ikke til mig. “Jeg kan simpelthen ikke slippe af med hende Riksen, hun er som dobbeltklæbende tape. Så træls” ; )

HVAD DRØMMER DU OM?: Jeg drømmer om at føle mig let. Lettet for den smerte jeg pt. har i kroppen og bare være glad igen. Det sker nok aldrig 100% men måske bare prøve at leve livet igen, og have livet fylde mere end sorgen.

YNDLINGSBY: Den er slet ikke svær. New York, Singapore & Bali. Jeg vil altid komme tilbage til Singapore og Bali når jeg ikke bor her mere. Det er 2 skønne skønne steder, som altid vil ligge mit hjerte nært❤️

HVOR VILLE DU REJSE HEN HVIS DU SELV KUNNE VÆLGE?: Så ville jeg nok rejse til New Zealand, jeg har hørt det skulle være SÅ smukt. Maldiverne går jeg heller ikke af vejen for – eller andre tropiske steder. Det er med at rejse de steder hen, når vi bor hvor vi bor, så vi er tæt på.

HVIS DU FIK ET ØNSKE UDEN GRÆNSER, HVAD VILLE DU SÅ ØNSKE?: Så ville jeg ønske at ingen børn led. Det kan jeg slet ikke have i mit sarte hjerte. Ingen bør lide under sygdom, eller grundet ting der gør dem ulykkelige. Det kan være vold i hjemmet, eller folk der ikke kan finde ud af man ikke rør ved børn: Uhhhh bliver både vred og ked af det ved tanken. Der er ingen børn der fortjener at lide i nogen retning. Jeg ved godt det er naivt at ønske det, for der er ting man ikke kan ændre, sygdom den kommer når den lyster, det har jeg selv set. Men jeg får nok heller aldrig et ønske uden grænser, men hvis jeg gjorde, så ville jeg ønske det.

HVAD VILLE DU KØBE HVIS DU IKKE SKULLE TÆNKE PÅ DINE LOMMEPENGE?: Hvis jeg skulle være helt useriøs, så ville jeg købe en Mercedes AMG G63 det er nok den fedeste jeep ever, som jeg går og drømmer om herude, eller nok bare drømmer om en bil generelt. Damn jeg savner at kunne komme rundt og se Singapore uden at skulle tage toget eller en UBER. Luksus problem I know.

HVAD VIL DU LAVE NÅR DU BLIVER STOR?: Jeg er ikke sikker på jeg er voksen nok til denne verden, men hvis jeg er tvunget til at blive stor, så er min største drøm at være en CSI agent, retsmediciner eller privatdetektiv. M ryster på hovedet af mig, når jeg siger det, men han ved også jeg ville være den bedste agent ever ; )

Hvem har lyst til at lege med?

1 dag til weekend.. Yaaaaay

XX
R

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPPER OM DEN BEDSTE JAKKE/CARDIGAN & ET TØRKLÆDE..