MANDAGE STINKER!!

RISE AND SHINE..

IMG_4728
Klokken er 12.43 her i Singapore, og I er først ved at stå op. Uhhhhh det må være dejligt, at ligge der og gasse den ; )

Jeg har jo 6 timer fra Bella er ankommet i skol, til Jeg skal hente hende igen. Jeg bruger ca 25 min hver vej, på at kæmpe mig igenne trafikken – eller det vil sige, min Übermand gør. Så det er ca. 2 timer på transport hver dag – og hvis jeg skal være ærlig, så havde jeg ikke regnet med, det ville være et problem for mig. Men jeg kan mærke, det begynder at irriterer mig, at jeg kun lige kan nå et erinde, og så skal jeg afsted igen. Ja. Jeg ved det. Det er ikke first world problems. Men skørt som det lyder, når man er “expat frue” eller depending, som det hedder her ude, da jeg er afhængig af min kæreste – så er det vigtigste for en kvinde faktisk også, at føle sig lidt “vigtig” så man ikke bare er praktisk-gris. Who am I kidding?? Det er jo det jeg er.. Jeg afl. sågar min kæreste tøj til drycleaning nu….!!

Hun har fri kl 14.45 men jeg er der altid noget før, bare lige hvis…. I ved, hvis de fik tidligere fri.. Hvilket de aldrig gør. Men det er godt for mit moderhjerte, at være der til tiden. I morges startede der en ny pige i klassen – Gæt hvor hun kommer fra?? Danmark. Bum Bum.. Så nu er de 6 danske børn i hendes klasse 1F. Det er fantastisk. Men ud af 17 børn, så må de snart være i overtal. I kinda like it. Muuuhaaahaaaaa. ; )

I dag har jeg fået lavet vipper. I ved jeg elsker mine beauty rutiner, og går meget op i dem, men jeg er nærmest i gråd. Hun har limet alle mine vipper sammen, stort set, og jeg er i smerter. Jeg kan nærmest ikke lukke mine øjne, uden jeg det gør ondt. Og det var ikke billigt. Let me tell you.! Så jeg tror, jeg skal finde et andet sted. Prompte. Det er bare ikke ligesom i Danmark. Jeg savner Line fra LashCopenhagen. Hun var altså den bedste.♥♥

Jeg må lige give det en dag, og se om mine vipper vender tilbage til friluftslivet, eller om de forevigt, vil forblive limet sammen.!!

Håber I får en dejlig dag.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAGE STINKER!!