THE BLUE SMURF..

MAN BLIVER ALDRIG FOR GAMMEL TIL AT LEGE..

NÅRALDERENINDHENTEREN

Nostalgi har fået en hel anden mening efter at man har fået børn.. Før betød det Dirch Passer film, Buffalo´s, Swatch ure, TAXI tøj etc. Nu er det dog blevet udskiftet til Bamse og Kylling, Fjällräven, Barbie dukker, Pipi og Jul på slottet.
Man burde have opfundet nogle af de ting, for de må da tjene kassen på alle de gange at de kommer på mode igen. Lige som Post it´s.  ; )

Jeg gennemleve min barndom igen nu her hvor Bella havde fødselsdag. Hun fik seriøst så mange ting at jeg selv har leget med da jeg var lille og det bragte gode minder frem, fra både December måned da jeg var lille – men også min fødselsdag. De følelser at jeg havde når jeg legede med mine ting. Det var følelser at jeg havde gemt væk i en lille minde æske og lykkeligt glemt alt om. Men de hoppede ud af æsken da jeg sad og legede med Barbie dukkerne. redte deres hår og utallige gange skiftede deres sko og tøj.
Det er virkelig nogle følelser at man skal huske på – for jeg tror ligegyldig hvilken barndom at man har haft – god som dårlig. Så vil den følelsen fra da man var lille og legede med sit legetøj aldrig forsvinde.

Jeg husket tydeligt at jeg havde Barbie RockStar Scenen – hvor man kunne sætte dem op på scenen og så kunne de rocke til musikken. Eller bilen hvor pretty boy Ken kunne sidde ved siden af og vinke som en royal. Jeg er nok ikke den eneste der har haft et secret crush på Mr. Plastic Man. Damn han var hot. Det er nok ham vi alle har ledt efter da vi blev en voksen kvinde. haha. Stakkels mænd. De har jo ikke en chance. Six Pack og perfekt hår. Nok ikke normen.

Så når jeg nu sidder med min datter på 5år (5år..gosh) og leger med Barbie dukker mens vi ser Jul på slottet, så får jeg lyst til at kramme hende så hårdt at hun ikke kan trække vejret og sørge for at alle de gode minder at jeg har fra min barndom – at de bliver givet videre til hende. Jeg vil også have at når hun vokser op og en dag er 30 år – så skal en Barbie dukke for hende også betyde tryghed og en god barndom.

???

(lige info til jer mødre derude, inde på Dreamhouse Barbie der har de små barbie film, som vil få enhver mini diva til at elske sin mor.)

Lavet i samarbejde med Dreamhouse Barbie..

3 kommentarer

 • Nej hvor hyggeligt!
  Jeg legede også med Barbie – helt vildt meget! Og jeg husker tydeligt Rock Barbierne med det krøllede hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Jeg har i dag været på julegaveshopping. Min datter får et af de der spil, hvor man har to “elektriske” pinde, som man bruger til at matche fx sko og fod og så lyser det eller siger en lyd. Sådan et havde du som barn og jeg ønskede mig det også sådan, men fik det aldrig. Så nu må jeg give det til min datter i stedet;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ej sjovt. Havde jeg det? Det ville da være en god gave til Bella også ; ) Er det ligesom et doktor spil, hvor man skulle opererer?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BLUE SMURF..