DA VORES LIV PEAKED I INDIEN..

SÅDAN GEMMER DU DINE PHOTOS SÅ DE ALDRIG BLIVER VÆK..

JEG HAR FØR MISTET ALLE MINE BILLEDER Da jeg lavede en apple opdatering, og alt på min computer forsvandt, da der var en fejl i den opdatering de havde lagt ud. Selvfølgelig blev jeg mødt med ‘jamen, havde du ikke lagt dem op i skyen?!?!?’ 

Nej, for fuck sake. Jeg havde ikke lagt dem op i skyen, for jeg stoler ikke på den damn sky, hvor svæver den og hvem kan se de ting jeg smider derop? Jeg skal ikke pludselig have nogen der sidder og holder øje med mig og mine billeder, så jeg stoler på papir og en ekstern dims jeg kan plugge i når jeg vil se mine billeder. OG SÅDAN ER DET!

EKSTERN HARDDISK TIL COMPUTER Well, lesson learnt, så da jeg mistede alle billederne fra da Bella var lille, der vidste jeg bare, jeg måtte finde på noget bedre. Jeg googlede og googlede og snakkede med nogle eksperter der vidste klart mere end jeg gjorde, og de anbefalede mig, jeg skulle købe en ekstern harddisk til min computer. WD My Passport hedder den jeg har købt og kan købes flere steder online og i de butikker der forhandler apple. Jeg har købt min i Lyngby. Jeg bruger den når jeg skal gemme noget fra min computer som jeg ikke ønsker at miste, og den har virkelig været et hit.

MILI I DATE PRO TIL SMARTPHONE Men jeg har ca 15000 billeder på min telefon, som jeg også ønskede at have en ‘gemmedims’ til, og efter jeg blev anbefalet at købe MiLi iData Pro som kan kobles direkte op i din telefon, der var min ‘verden’ reddet. Jeg har købt den med 64GB så jeg kan have film på den også, og det er bare en virkelig rar sikkerhed, jeg ved jeg har den i skuffen, hvis jeg skulle miste min telefon og alt hvad der ligger på den. Mine billeder er jo mit liv, og dem ville jeg virkelig blive trist over at skulle miste.

Du kan have dem med ‘on the go’ og du vil altid have mulighed for at hente dét ned, du har gemt. Man downloader bare en app til sin telefon og fra der af, der er det smooth sailing.

KØB DIN MiLi iData Pro LIGE HER.

Så pas nu på de fotos, de kan ikke erstattes i en verden hvor vi sjældent printer ud.

XX
R

Ps. Dette er IKKE et spons indlæg, men bare dyre lærepenge 😂

2 kommentarer

  • Sandra

    Den dims til iPhonen ryger på ønskesedlen med det samme! Lige det jeg mangler, men ikke vidste eksisterede. Tak for tip🧡

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA VORES LIV PEAKED I INDIEN..