DETOX DIG SMUK..

NEWS FLASH // DU ER FUCKING GAMMEL..

Det startede i Søndags. Jeg hoppede af maskinen fra Stockholm. Blev hentet i lufthavnen og skyndte mig hjem for at skulle skifte tøj. Jeg skulle til min “lille” kusines konfirmation – og jeg havde travlt… Jeg landede kl 12.30 og festen gik i gang kl 14.00 – men jeg skulle lige krydse, halvdelen af KBH for at skifte tøj og tage et douch. Jeg var meget spændt på festen……..!

Jeg havde skrevet med min onkel et par gange op til dagen, der havde været lidt “besværligheder” ang. tøj, hår, makeup etc. Cilla, som min kusine hedder. Er en ung smuk pige, med ben i næsen. (hvor kommer de mon fra?) Så hun havde selv planlagt, hele festen. Fra A-Z (så imponeret og stolt) Men med selvstændighed – kommer også “besværlighed”. I hvert fald, ifølg. forældrene. ; )
Hun havde selv designet kjolen og ud fra det mønster, havde min søde farmor, fået den lavet i udlandet. (fint skal det være –  jeg måtte nøjes med en Lilly model) .. Den skulle være STRAM og KORT.. Gulvlang er åbenbart ikke moderne mere. Nå nå nå nå..!

Men stresset steg og hun kunne ikke rigtig rumme hele arrangementet. Kjolen var forkert. Håret ville ikke som hun ville. Det hele blev kaos og hun var rigtig ked af det. Min onkel sendte mig en text og spurgte om jeg kunne komme og ordne hår og makeup, på hende. Men det kunne jeg jo ikke. Jeg sad jo på en flyver kl 12.00 da hele konfirmationen gik igang, i Dragør.!!
Så var gode råd dyre. Heldigvis kender jeg den sejeste makeup artist. B aka Bettinna Züberlein. Hun arbejder med alle de kendte og jeg fik kapret hende i nogle timer, så hun kunne komme og style og gejle min kusine.  Tænk sig at være 13 år og få sådan en STAR treatment. Det er det alle drømmer om ; )
Det blev gaven, fra os til hende. Tror faktisk at det var et kæmpe hit – og lidt reddet det hele for hende. ? (Yaaaay.. opturs kusine, blev jeg til)

Jeg havde jo kun været med på side linien og hørt, hvor meget “drama” der havde været, op til festen – men da jeg så ankommer til festen og ser det her “lille” væsen, stå der i høje hæle. Kunstige negle. Opsat hår og airbrushed ansigt. Fik det mig til at tænke tilbage på min egenkonfirmation.
Jeg kan huske at jeg nægtede at ha´stiletter på – jeg havde forelsket mig i et par brune snørerstøvler, fra Marc O´Polo, fra butikken Xanders – og jeg nægtede at ha´andet på. BASTA! Indtil min Far gik på kompromis, med sin (møg) unge og sagde, at hvis jeg tog de hvide sko på, i kirke. Så måtte jeg få de brune støvler og tage hvad helvede jeg ville, når vi holdte festen. Jeg overholdt min aftale, gik op af gulvet i de aftalte sko – men da vi ankom til Slotsmøllen, hvor festen skulle holdes. Røg de af h´til og mine H2O sandaler kom på. Hold kæft, jeg var en rigtig møg unge. Jeg havde så meget hårlak i, i mit pandehår – at selv en storm ikke ikke ville kunne slå det ud af kurs. Foundation, i den helt forkerte nuance. Hvid streg. Satin kjole fra Lilly. I kan nok nikke genkende, til noget af det.

IMG_3771
(Cilla & Jeg)

IMG_3760

IMG_3761

(Farmor´s stolte Macarones)

IMG_3762

IMG_3763

Jeg tror først at det slog mig i Søndags, hvor “gammel” jeg egentlig er. Selvfølgelig burde jeg vide det – jeg var der jo selv til min fødsel og har min dåbsattest.
Men jeg var med til Cilla´s barnedåb, da hun var nogle mdr gammel – og jeg var en af de første der fik lov til at holde hende. Det er jo så, 13-14 år siden. Nu var jeg med til hendes konfirmation. Jeg havde selv min datter med – som, skal starte i skole om 3 mdr. Jeg har selv haft de skænderier, med min far, om kjole, hår, sko etc. Det føles som, for 5 år siden at jeg var på 2 dag, med Nønne, Caro og Aline, i Odense City. Men det var det ikke. Det er satme snart 20 år siden, at jeg rendte rundt i Dr. Martins støvler. LEVI`S denim jakke. 501 jeans og ROCKY trøje. (Kan i huske ROCKY – mærket fra H&M??) Igen med pandehår, der stod af sig selv.

HVOR er tiden blevet af? Jeg fatter det ikke. Jeg er jo stadig 18 oppe i hovedet og jeg synes ikke at jeg har ændret mig. Bevars, er jeg blevet til “damen” – i stedet for “pigen” i køen, i NETTO. Ikke at det huer mig. Men det kan jeg leve med. De er stoppet med at spørger efter ID, når jeg er i byen. Jeg er gammel nok til at købe øl på tanken og se PG13 film, i biografen. Men ellers synes jeg jo ikke, at der er andet der har ændret sig.. (host host.. måske kroppen, en anelse.) Men ellers ikke. ; )

Det er der dog. Jeg fylder 32 om et par mdr – Jeg har et barn, jeg har hus, have, bil og gæld i banken. Der ingen der laver mad til mig mere, eller sørger for at der er toiletpapir på rullen. Ingen betaler mine regninger og jeg skal selv rydde op (din mor, bor her IKKE) – PLUS jeg er nu kusine til en der er blevet konfirmeret. Fåååk I´m old.

Jeg har lovet mig selv fra i Søndags af, at jeg fra nu af, skal leve livet. Leve til det fulde og aldrig holde mig tilbage. Jeg skal opleve alt det livet tilbyder mig og jeg skal være lykkelig. For man ved aldrig hvad der sker og tydeligvis, forsvinder 20 år – uden at man ved hvor de forsvandt hen..

Mon det altid er lettere sagt – end gjort?

11 kommentarer

 • Kamille Parsgaard

  Du er først gammel når du er moren til hende der skal konfirmeres 😉

  /Kamille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Bare det, at alder fylder så meget, betyder at du er klar til forandring og tænke anderledes; tillykke! det bliver en fed rejse, som nok aldrig stopper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, præcis. Det bliver kun sjovt herfra ; )

   Dejlig Solskins dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Men du ser virkelig godt ud! Og så er alderen ligegyldig. Hvad har du på??? Og måske har du nogle bid på outfits til “os-i-30’erne” her til sommerfesterne? Fx konfirmation eller bryllup?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fedt indlæg! Det satte nogle tanker i gang! Tak for det 🙂

  Hilsen en på 29.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er I smukke
  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Så fine i er begge to❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er helt vild med de bukser, og den top! Synes ikke jeg har kunne se noget om dem andre steder? Vil du løfte sløret om nogle mærker eller butikker man måske kan finde tingene i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETOX DIG SMUK..