NÅR MAN SKÆRER TÆNDER SÅ MEGET DET HAR TAGET OVER PÅ ENS LIVSGLÆDE..

EARLYBIRDS // FOTOSHOOT..

MAN SKAL RIDDE SAMME DAG SOM MAN SADLER HERUDE og helts tidligt. I dag var ude af fjerene kl 6.10 for at gøre Bella klar til skole, og derefter skulle jeg mødes med min veninde Louise i Dempsey, nok en af Singapore hyggeligste områder, for at skyde billeder af hendes nye kollektion. Vi skød før kl blev 9.00 for der begynder det altså at drive med sved ned at ‘pattøjet’ og det har tekstilerne ikke godt af.

Ens veninder kender en rigtig godt, når denne kjole hedder ‘The Rikke dress’ den fåes også i en kortere version, og selvom sommeren er gået på hæld, så findes den altså i mange andre farver, og jeg ved I elsker når Rockpaperdresses viser sine laaaange kjoler (og de korte) frem, så den her kan styles med tykke strømpebukser, grovestøvler og en stor strik, så er den vinter klar.

Kjoler kommer i 6 farver så er man ikke til den lange, så kan man altid hoppe på den korte. Jeg nægtede at tage den af efter vores fotoshoot, for den er virkelig SÅ smuk, så Louise tog hjem med en næsten tom bil, da jeg havde nakket det hele.. Muuhahahahah.

Jeg kunne bo i den kjole i alle farver, hele året rundt. G.E.N.I.A.L🌸

Find dem hos JASPER LIVING lige HER.

Dejlig dag ladies

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN SKÆRER TÆNDER SÅ MEGET DET HAR TAGET OVER PÅ ENS LIVSGLÆDE..