9 HØJDEPUNKTER PÅ DET SENESTE..

FOTOSHOOT // JASPERLIVING..

JEG ER SNART EN PRO´ Igår var en super hyggelig dag, hvor jeg skød billeder med mine to fellow expat ladies, Louise og Camilla. Louise har tøjmærket JASPER LIVING og Camilla har det fine smykkemærke NILUH (@nulih.official) og vi brugte hele dagen på at skyde billeder til Louises hjemmeside ♥

Hvem havde troet, jeg i en alder af 35 ville få så mange opgaver?? NOT ME ; )

Jeg elsker, der er så mange cool ladies herude, der roder med deres eget, og ikke bare sidder og venter på deres mand kommer hjem. Det tror jeg, virkelig er vejen til et godt expatliv. Det er at begge parter har noget at ‘rive’ i, som man siger. Min anden seje veninde, er pt. på vej til Kina, hvor hun også har gang i et uber cool projekt, som jeg glæder mig til vi må løfte sløret for. For det er så sejt.

Du kan shoppe ‘mig’ på Louises site JASPERLIVING.. Go Go Go ♥

XX
R

2 kommentarer

  • B

    Du ser skøn ud. Og apropos noget at rive i: Hvordan går det med dit eget skoprojekt? Det så spændende ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Kjolerne ser virkelig fine ud, MEN minder de ikke ret meget om Cecilice Copenhagen? Jeg troede i hvert fald først at det var billede af styles fra det mærke. ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 HØJDEPUNKTER PÅ DET SENESTE..