VERDENS BEDSTE BALI TRAVEL BOOK..

KJOLER KJOLER KJOLER..

zarafavoritter1

KJOLE MED LOMMER // KJOLE MED SHIMMER // LANG KJOLE MED GLITRENDE LOOK // KJOLE I TYL..

NÅR VINTEREN MELDER SIG og AW16 er over os, og hvor end jeg ville ønske det ikke var sandt, så rammer de altså også butikkerne herude.. Så kan man selvfølgelig altid shoppe tøj til når man skal til DK, for jeg skal i hvert fald have nogle nye striktrøjer, er så træt af dem jeg har, som jeg har haft på non stop det sidste år, når jeg har været hjemme (stakkels mig) hilsen drengen fra Afrika der ikke har en trevl på kroppen #skamdigRiksen..

Jeg har allerede købt to af dem (håber ikke M læser med..) Jeg har shoppet den øverste strikkjole, for den er jo skide god i Singapore med lange ærmer.. NOT.. Men den er altså ikke sort som de skriver, den er midnatsblå og virkelig smuk. Den er ret stor i str. pga kvaliteten, så man kan evt. godt gå en str ned. Men det er alt efter om man ligger i mellem str..!

Så er jeg hoppet på den blå basic kjole med en stor lomme foran, da jeg stort set kun går i kjoler herude.. Det er bare nemmere og lettere at hoppe i noget der ikke strammer.. Det er så noget lort, når man kommer hjem til DK et år efter, og finder sin badevægt i nogle flyttekasser, for så at finde ud af, der er sneget 4 kg på ens korpus, uden man har opdaget det.. DAMN LØSE BOMULDS KJOLER _ DAMN YOU!!!

Strikkjolen, kunne jeg godt finde på, at tage på til min venindes bryllup i Oktober, da den glitre i lyset, og har et super fint kropsnært snit og rigtig smukke detaljer. Tænker man styler den op med accessories, og så er man sgu party klar .. Jeg kan se det for mig ; )

♥♥♥

 

2 kommentarer

 • Line Maria

  Er vild med den blå basic.. Hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   De er alle fra ZARA du kan trykke på links ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE BALI TRAVEL BOOK..