BELLA`S FAVORITTER // POOL PARTY INVITATION..

DEN BLÅ KJOLE..

Kjole ZARA // Øreringe + ring PILGRIM // Negle CND SHELLAK..

BRYLLUPS OUTFIT jeg har ikke fået vist jer, hvad jeg havde på da jeg var til bryllup i DK. Jeg nåede ikke rigtigt at få taget billede af mit outfit, det blev kun lige til en “elvatorfie” da jeg skulle afsted. Godt man ikke kan se mine fødder, for jeg har mine EMU sutsko på. Det var så pikke koldt, og kunne slet ikke overskue stilletter – så EMU lavede en redning.

Jeg havde meget krise over mit outfit, da jeg ingen ide havde om hvad jeg skulle have på, da jeg rejste til Danmark – jeg var så panisk, da jeg havde hørt om de andres outfits, jeg var indstillet på at brænde 3000 kr af på en kjole. Men da plus og minus polen ligesom havde gnistret et par gange, kom fornuften tilbage. Jeg havde heldigvis taget min midnatsblå strikkjole fra ZARA med hjem til den nette sum af 449,- og mere behøver man sgu ikke ♥

Når det er vinterbryllup er det godt, at have noget på som man ikke fryser ihjel i, derfor valgte jeg denne kjole frem for det “sommer-silke-douchefarvede” tøj jeg havde tænkt jeg skulle have på. Strik vinder altid over silke om vinteren. Og det er hver gang ; )

Stil kan man ikke købe (og her siger jeg ikke jeg har det) men hvis man bærer sit tøj med selvtillid, så gør det ikke noget kjolen kun har kostet en flad 500-mand ♦ Se den i mit indlæg her KJOLER KJOLER KJOLER

Find min strikkjole her  ZARA KNIT DRESS

Dejlig dag

XX
R

2 kommentarer

 • Mia

  Hvad havde du under den ? Jeg kan ikke helt finde ud af om den er gennemsigtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja den er gennemsigtig. Men jeg havde et par SPANX og en bandau over min BH så jeg ikke så, så nøgen ud ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLA`S FAVORITTER // POOL PARTY INVITATION..