ALT I EN // DÅSERNE GØR DET IGEN ; )

GENNEMSIGTIG STRIKKJOLE // KIM K STYLE..

IMG_7869

KEJSERENS NYE KLÆDER i mit indlæg HER linkede jeg denne smukke midnatsblå strikkjole fra ZARA, som jeg allerede havde smidt i kurven, da jeg viste den her på bloggen – men jeg havde ikke haft den på før igår, da jeg så finder ud af, den er lige så gennemsigtigt, som Kejserens nye klæder (OMG)!

M så noget skeptisk ud, da jeg kom ud fra soveværelset i ført hvad jeg troede, var en pænt tæt-hæklede kjole. Det var den så ikke… *bumbum* Heldigvis har jeg verdens sødeste-mest-forstående-venner som returnerede min noget bekymrende text, hvor jeg forklarede og undskyldte for, jeg altså var en anelse nøgen med “What´s New” haha.. Tak Stine ♥

Men det skal altså lige siges, jeg opfatter jeg er semi gennemsigtig oppe i lejligheden, men til min skræk, opdager jeg, nede i lobbyen HVOR gennemsigtigt jeg faktisk er, da vi står og venter på taxaen.. Så er der jo ingen vej tilbage end FREM AD, og køre stilen helt hårdt.. og bare lade som om, den er købt, med fuld bevidsthed om, den skal være sådan #not

Godt jeg havde mine mormor trusser på ; )

Men smuk er den, man kan desværre ikke se, den skinner og funkler som natten..Den får sgu lov til at blive ♥

Find den HER.

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT I EN // DÅSERNE GØR DET IGEN ; )