FAVORITTER // HVIS BELLA MÅTTE VÆLGE..

FLOWERS // SE MIN KJOLE..

FINALLY fandt jeg den skide kjole, som Guldlog blev ved med at vise på sin blog. Damn You Girl. Og jeg kunne jo ikke få den ud af hovedet… Der er vi noget meget ens mig og Louise, for vi elsker begge kjoler, og jeg har nok 50 hængende her i Singapore, og en masse i Nordhavn også, så det er jo ikke fordi jeg skal gå med røven bar.

Men magisk vis, hang den pludselig alle steder i Singapore – kun små 2 mdr. efter den var blevet udsolgt i Danmark. Men man skal jo ikke klage, nu har jeg fået den (Yaaaay) Det er altså lykken herude, alt det der bliver udsolgt i DK, det kommer også altid her, bare med enormt forsinkelse. Jeg forstår det ikke helt, for det bliver jo nok lavet herude, mon de så shipper det til EU og så tilbage igen?? Det må være dagens spørgsmål.

Et andet spørgsmål må være: “Hvorfor ser du så fin ud i tøjet Rikke?” …. Tak fordi du spørger❤️ Det var simpelthen fordi, jeg var inviteret til rigtig fint event igår. Jov jov. Engang imellem, når solen står rigtigt på himlen, så bliver jeg sgu inviteret ud. Og igår var det til åbningen af Ole Lynggaard, som er åbnet i vores meget eksklusive mall Takashimaya. Ikke fordi alle malls ikke er det herude, men Taka er specielt fint. Det er der hvor Chanel ligger og Tiffanys, så de har nogle gode naboer, og passede derfor perfekt ind der.

Det var rigtig rart at opleve lidt dankshed over Singapore, det kan man godt savne engang i mellem – så bakker man også op, når man så kan. Jeg fandt en ring jeg rigtig gerne ville eje, men da M får en besked, hver gang jeg har brugt 1000 dollars, kunne jeg godt se, der skulle en del kreditkort til, hvis jeg skulle kunne betale for den, uden han opdagede det. Pis  ; )

Det blev ikke til nogen køb, men et gensyn med en masse venner, og det er også bedre end diamanter (siger vi bare…baaaaah)

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITTER // HVIS BELLA MÅTTE VÆLGE..