BUCKETLIST: SIDNEY..

FAVORITTER // HVIS BELLA MÅTTE VÆLGE..

bellasfavoritter

1.COS CASHMERE TRØJE // 2.COS GUL STRIKHUE // 3.COS GULE HANDSKER // 4.COS CASHMERE HALSEDISSE // 5. ZARA VINTERJAKKE  //6. ZARA THE END SWEATSHIRT // 7. ZARA RENSDYR TASKE // 8.GALUCCI VINTERSTØVLE..

HVIS BELLA HAVDE ET KREDITKORT så ville hun shoppe disse ting (eller det ville hendes mor i hvert fald, hvis hun havde et kreditkort). Jeg har brugt søndagen idag, på at shoppe fornuftige ting, til når vi skal til Danmark. Vi kan læse på nyhederne at vinteren er ovre Dannevang, så vi er klar parat ♥ Det har faktisk været så hyggeligt at sidde og vælge ting på nettet med hende – i kan nok se en slimklat i min kollage, den var vi så ikke helt enige om, men hun insisterede på, hvis hun skulle shoppe, så ville hun klart også købe slim på ETZY (lille møgunge) så den kom altså også med på.

Hold fast hvor kan man få meget lækkert tøj til børn lige nu, jeg bliver så misundelig, når jeg ser det, og ville ønske jeg kunne shoppe vintertøj til Bella hele tiden. Vinterstøvlerne havde hun sidste år, bare med nitter på, som vi købte hos Kallesbørnetøj, de var rigtig varme, og hun blev ikke én gang våd på strømperne. Jakken har vi købt for 1 mdr. siden, og den glæder jeg mig rigtig meget til hun skal have på, da den mere frisk i det, end hvad hun plejer. Jeg har tænkt mig, hvis den stadig er for kold, så får hun sin Uniqlo dunjakke inden under. Hue og handsker skal hun også have, for hun fryser meget, når hun lige er kommet fra alt den varme, så virker vejret hjemme, bare ekstra koldt for hende.

Håber der er noget der frister, vi glæder os i hvert fald til at modtage vores shopping ; )

Dejlig Søndag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUCKETLIST: SIDNEY..