OKAY VI HAR ET PROBLEM..

BUCKETLIST: SIDNEY..

SYDNEY

(Billedet er lånt på Pinterest – og hvilket billede kunne være bedre end et af operahuset, designet af den danske arkitekt Jørn Utzon)

NÅR EN LILLE PIGE SER VERDEN jeg havde aldrig troet jeg skulle ‘se verden’ som jeg gør. Det må være fordi jeg har kysset så mange tudser, og pludselig en dag, kom der en prins på en hvid hest, hele vejen fra det store København til lille Nyborg, de kyssede, de red væk og de levede lykkeligt til deres dages ende… ♥

Okay, måske ikke lige sådan, selvom om M siger han har reddet mig fra rendestenen, og jeg havde været intet uden ham (det er for sjovt) men jeg tror nu på, vi har reddet hinanden, og det er der nu også noget ret fint i. Men en ting der er sikkert, det er, han viser mig verden og det elsker jeg ham for.

Jeg har en Buketlist, og på den var Bali, Tokyo og Sydney som en af mine top favoritter – og da jeg ligesom har kunne krydse de to første af i nogen tid, så går turen nu til Sidney. Det bliver starten af December, og jeg kan slet ikke sove om natten. Jeg kommer til at være alene det meste af tiden, for M kommer til at arbejde, så jeg er på egen hånd i den store by, derfor tager jeg imod tips og trick med kys-hånd 💋

Så hvis nogen af jer har været der, så endelig hit me up, jeg er for første gang helt blank. Jeg aner intet om Sydney – alle bliver ved med at sige til mig, at man kan dø af alt i Australien, så det håber jeg selvfølgelig ikke på er sandt ; )

Please hjælp mig.

XX
R

5 kommentarer

 • Hej
  Jeg har læst dit indlæg om Singapore, og tusinde tak for alle de fif du kommer med, de er utrolig kærkommen! Vi er en gruppe fra DK og London som tager til Singapore for at holde NYE, vi har kigget på Lerntern og Ce la vi (det er både middag og efterfølgende fest vi er ude efter) hvilken en ville du vælge? 🙂
  Mht. Til Sydney så glæd dig! Super fed by! Da jeg var der i 14 boede vi bla. på den anden siden af vandet direkte over for operahuset, her havde vi en lille have og altan med den mest fantastiske udsigt, og området var fantastisk (det var air bnb) vi tog et par dage der inden vi rykkede på hotel på den anden side af vandet.
  Mvh Celina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Hej Rikke. Hvor skal man dog begynde. Ok starter med min favorit. I delen af sydney der hedder Manly ligger der et vidunderligt casual updressed sted der hedder The Steyne som er et rigtigt chilled out sted med rom og ciderbar og live musik om lørdagen. Favorite hangout place. I manly ligger shelly beach også som er et fantatisk sted at snorkle. Ellers er der i surry hills ( lidt ala san fransisco og vestrebro mødes en masse fantastiske vin og spisesteder. Elsker det område. Lidt udenfor sydney ligger blue mountains. En smuk naturpark hvor luften om morgenen er blå af damp fra eucalyptustræerne. God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ingen grund til at frygte Australien. Jeg har boet der i sammenlagt 4 år og endnu ikke set et farligt dyr (uden for zoo). Desværre blev jeg nødt til at flytte tilbage til Dk (for en periode) for 2 mdr siden – ellers ville jeg personligt have tilbudt at være din guide… men nu må du i stedet nøjes med lidt turist tips:

  Gåture
  For den bedste måde at opleve Sydney og Sydney Harbour tag gåturen: Bondi to Bronte – men start ved Bronte. Og husk for guds skyld badetøjet, vand og en hat!
  Alternativt er der The Spit to Manly hvor du også kommer igennem flotte natur områder.
  Hvis du ikke lige har et par timer så tag i stedet en af de mange havnefærger, blandt andet til Manly – det er en hurtig og billig måde at komme rund og samtidig på sightseeing. De har et system ligesom rejsekortet (Opal cards), som både gælder til bus, færger og tog. Kortet i sig selv koster ikke noget men du sætter penge ind efter behov.

  Mad:
  For en restaurant der er til at betale og med udsigt over Harbour Bridge, kan jeg anbefale Hotel Palisade.
  Hvis du vil lidt ude af CBD for at spise så kan jeg anbefale The Grounds of Alexandria, som er en lidt upscale version af Papirøen, bare i grønne omgivelser.
  Australien har generelt mega lækker mad, og især de asiatiske restauranter er til at betale og laver lækker mad, men tænker at i jo nok har rigeligt af den slags mad i Singa 😉

  Kultur:
  Opera Husets guidede ture er helt klart værd at investere i.

  Mit overall tip vil nok være at komme lidt ud af byen hvis i kan. Australiens storbyer har ikke så meget kultur som vi fx er vandt til i Europa. Jo de har gamle bygninger osv. men når de taler gammelt er det jo ‘kun’ et par 100 år, max. Så gør som Australierne; tag ud i naturen! Sydney er omgivet af nationalparker og andre storslåede steder, såsom Blue Mountains hvor man kan komme på grotte vandringer. Og så er naturen bare så anderledes, storslået og varieret! Så lej en bil og kom afsted når i kan!

  Ps. solen er ikke noget at spøge med, slet ikke hvis i er der i december. Så hat og solcreme på, selv hvis det er overskyet.

  Hvis jeg kommer i tanke om mere skriver jeg lige igen 😉 Og ellers hvis du har nogle som helst spørgsmål, så skriv endelig til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nårja og tjek evt. denne side for flere tips på alt muligt Sydney:

  https://www.broadsheet.com.au/sydney

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej 🙂
  Ej du skal glæde dig! Jeg er pt. i Sydney på udveksling og er helt forelsket i byen.

  Det er nok helt standard ting jeg anbefaler, men det er det hele værd.

  Gå coastal walk fra Bondi til Coogee – eller omvendt. Evt. slut i Bondi også spise brunch/ frokost på en af de mange lækre cafeer der er. Kan anbefale Porch and Parlour eller Bondi Whole Foods.
  Spis aftensmad på Bills eller China Diner i Bondi.

  Gå en tur ned af Crown Street i Surry Hills. Drik et glas vin på The Winery i deres fine gårdhave.

  Gå en tur eller tag på shopping i Paddington. Super fint lille område med en masse fine små town houses og lækre små butikker.

  Tag en tur med færgen til Manly og oplev den afslappende surf stemning.

  Hvis du vil opleve noget mere lidt Urban, så er Newtown et rigtig godt bud.

  Få eftermiddags drinks på Opera Bar.

  Også selvfølgelig se Opera huset, se Harbor Bridge – evt. gå over broen, så byen ses fra den anden side også spis frokost på Coffee Celsius co. Også selvfølgelig gå en tur i Botaniske have.

  Hvis du er til loppemarkeder så Glebe Market er også super hyggeligt at gøre om lørdagen. Ellers er det et hyggeligt lille område.

  Håber det kan bruges.
  Rigtig god tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OKAY VI HAR ET PROBLEM..