SOMMERFERIE GONE WRONG // VI NÅEDE DET IKKE..

DE FINESTE HALSKÆDER // HVIS JEG MÅTTE ØNSKE..

JA SÅ ØNSKEDE JEG MIG MANGE ANDRE TING men nu handler det ikke om livets ønsker, men om dem der varmer, ligesom når man tisser i bukserne, desværre kun i kort tid. Men det er også til tider meget rart. Materiel lykke skal man ikke kimse af, det bliver jeg ved med at fortælle M. Han siger jeg snakker for at holde fluerne væk fra munden 😄

Jeg er blevet helt forelsket i disse halskæder, der har et sjovt ´budskab´, og minder mig om alt dét, jeg har lyst til, når jeg har tømmermænd. One second on the lips. For a life time on the hips 😛  

Halskæden er fra mærket Malaika Raiss og hun laver så mange fine modeller, både i armbånd, øreringe og halskæder (ja og tøj, og tasker) men nu er det lige smykkerne jeg er vilde med. Så hvis I gerne vil slå jer sammen, og købe mig en gave, så vil jeg altså ikke stoppe jer i det.

Se flere af hendes ting LIGE HER og hvis i er i tvivl, så ønsker jeg mig en Doughnuts halskæde mest.

; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFERIE GONE WRONG // VI NÅEDE DET IKKE..