SÅDAN DELER VI VORES BILLEDER..

BELLA´S FAVORITTER // DEN PERFEKTE CYKEL TIL EN PIGE PÅ 8 ÅR..

FullSizeRender 3

NÅR KATTEN ER UDE.. danser Bumbum og far på bordene.. Mens jeg var på Skanderborg, fik Bella viklet sin far rundt om sin lillefinger og lokket ham til at købe hende en ny cykel. Jeg må også indrømme, den hun havde var tragisk lille… Vi prøvede at sætte sadlen op, men vi lignede ærligt bare nogle forældre, der burde bo i et jordhul af skam. Cyklen var så lille, da det var hendes rigtig første cykel hun fik, af sin mormor og morfar, da det var jul for 3 år siden..! Hun lignede en kæmpe på en dværge cykel. Det var skamfuldt og hun fik ondt i ryggen. Lige en sag for kommunen ; )

Prisen var dog lidt høj for en børnecykel, da man kan få 2 af min i hendes, og jeg er trods alt en my højere og mere “voksen” end hende. Men man kan bare mærke at det er en god kvali-varer, og barnet var helt solgt. Farverne var også lige i morens ånd, så hun “vandt” uden en kamp ; )

Cyklen er købt hos vores lokale cykel-pusher på Østerbro, og er af mærket NORDEN – Bella´s cykel kan findes HER – men de laver også til HAM, HENDE og KIDS – jeg ville da være et skarn hvis jeg sagde, jeg ikke kunne bruge en cykel i samme farve som Bella´s. Matchy Matchy.

Cyklen er købt lige en tand for stor, da vi jo nu er i Singapore og planerne er ikke, at Bella skal med retur før December, og der skal hun nok ikke cykle meget ; )

Man er aldrig gladere end sine børn – eller fattigere ♥

NORDEN

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN DELER VI VORES BILLEDER..