SÅDAN BLIVER DU DEN BEDSTE HUSGÆST..

DEN PERFEKTE KJOLE TIL ET SOMMER BRYLLUP..

JEG VED GODT at overskriften er fuldstændig åndssvag. Men sommeren kommer.. I hvert fald på et eller andet tidspunkt, og vi ved alle, når H&M har noget godt, så skal man slå til MED DET SAMME ellers er det væk.

Så derfor vil jeg gerne tippe om denne kjole jeg lige har købt, når jeg skal til bryllup i Malaysia denne måned ❤️ Kjolen er lidt ‘pebret’ i pris, men kvaliteten er faktisk rigtig lækker, og så kan jeg jo ikke stå for Boheme kjoler, det er som om, der står Riksen på dem alle 💕

Du kan finde den HER.

💞

1 kommentar

  • Har tænkt på at det efterhånden er et forsøg værd. Jeg frygter dog lidt for, at vi ender med en hysterisk baby også, så overskuddet har ikke været der til at prøve. Jeg er efterhånden også så rutineret i at finde babsen frem, at jeg næsten ikke tænker over det før jeg har gjort det ☺️ var det dig eller faren der tilbød vand? Hos os er det udelukkende mig der dur som tryghedsperson. Selv når han vågner og bare skal rokkes i søvn igen er det ikke godt nok at det er far der gør det. Men vores dreng er også ekstrem hvad det angår, han kan ikke engang køres i barnevognen af andre end mig hvis han skal sove.. meget meget glad for sin mor, hvilket jo er enormt bekræftende men også lidt hårdt nu på 9. måned. Men igen, det er for så kort en periode, så prøver virkelig at nyde det, kan bare få helt dårlig samvittighed når jeg ikke er i stand til at nyde det, og i stedet bliver irriteret på ham.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN BLIVER DU DEN BEDSTE HUSGÆST..