RAKET FART. CANTINA OG SUNDAY FUN DAY..

VERDENS FINESTE KJOLE FRA MUNTHE HVIS DU SKAL TIL BRYLLUP..

IMG_6755

VERDENS FINESTE GULD KJOLE Okay. I´m back at it. Vi skal til bryllup en hel weekend fra den 5 til den 7 og hvis jeg ikke skal komme i mit Adam & Eva kostume, så skal der altså nogle tekstiler til. Vi har dog takket nej til om søndagen, da vi med vores alder, bare vidste, at det kunne vi ikke holde til. 2 dage i streg er allerede 1 dag for meget. Men mormor og morfar, de hanker op i hinanden, vandkæmmer håret og klæder sig pænt på.

Så da jeg fandt denne smukke kjole fra MUNTHE, der var jeg bare solgt. Jeg havde faktisk set den på min smukke veninde Stine (milkandhazel.dk) på hendes instagram @milkandhazel.dk og vidste, det skulle være den ♥

FullSizeRender

Godt nok er jeg ikke gravid, jeg har dog taget på, men jeg tror godt, jeg kan se pæn ud i den alligevel. Hvis jeg bare ser halvt så fin ud, som Stine gør, så er jeg meget godt tilfreds. Kjolen skal jeg have på lørdag, og tror jeg har fundet min fredags kjole også muligvis en H&M, men skal lige prøve at sætte det hele sammen, og få det godkendt ; ) Ville gerne have fundet nogle nye sko også, men det må blive “genbrug” fra sidste bryllup, det går nok også.

XX
R

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAKET FART. CANTINA OG SUNDAY FUN DAY..