CHRICHRI KLUMME // SÅ ER DER ÆVL FRA MIN MUND..

DEN PERFEKTE BLOMSTER KJOLE // NÅR MAN VENDER HOVEDET DEN ANDEN VEJ..

FOTO FAIL ud af 30 billeder, der var de her de 2 bedste af slagsen. Og så ligner de så hinanden. Epic FAIL! Men man må arbejde med det man har, og så kan man ikke gøre det bedre ❤️

Kjolen er fra H&M´s nye samarbejde med WILLIAM MORRIS & Co og er lige landet i butikkerne. I hvert fald herude. På vores H&M hjemmeside er den til salg og i kan se kollektionen HER men jeg kan ikke finde den online på den danske side, men jeg ved den er i butikkerne, for min veninde Nansen sendte mig et billede af den og skrev ‘dette er en Rikke kjole‘ og det kunne jeg jo kun give hende ret i 💞

Happy Sunday 💋

XX
R

3 kommentarer

 • Louise

  Sikke fint hår du har! Hvad har du lavet krøllerne med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Jeg er vild med kjolen – og dine sko. Har været på jagt efter sådan et par længe. Sidste shoppingtur endte med manuka honning i stedet for sko, som var formålet:-) Castorolie.dk har lovet en fin hud som belønning, men træls når skoene ikke kom med. ;-P
  Hvor er dine sko købt eller hvilket mærke er det?
  Knus P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Kjolen er en H&M fra sidste år og skoene er fra ASH ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRICHRI KLUMME // SÅ ER DER ÆVL FRA MIN MUND..