JEG HAR VÆRET TIL PSYKOLOG I DAG..

DEN PERFEKTE FEST KJOLE // I DAG SKAL DER GRINES ; )

THE BIG DAY HAS COME I aften skal jeg til min venindes 40 års fødselsdag, det er en aften jeg har glædet mig rigtig meget til. Jeg føler jeg har brug for at komme ud og danse og grine, og med hende som værtinde, så er jeg slet ikke i tvivl om, det bliver en brag af en fest.

Jeg har sammensat mit outfit til i aften, og jeg tror det bliver dét her på billedet, jeg er ikke 100% låst fast på det, vi skal nemlig have taget nogle billeder først til et lille projekt vi er med i, så det hele skal lige passe sammen. Men oppe i mit hovede der er det mit festoutfit ❤

Kjole fra H&M købt på udsalg til 150kr i Singapore // Glimmersko ASH // Taske CHANEL..

Find min kjole på UDSALG online HER.

Dejlig lørdag

XX
R

2 kommentarer

 • Katrine

  Seriøst du har den bedste stil!
  Vi mangler nogle flere mode indlæg – du kunne tjenne kassen på affiliate med HM og Zara
  Nå ja og chanel! Hvad model er tasken og hvad koster den ca 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg får desværre ikke noget fra ZARA og H&M ; ( Ville være dejligt, men jeg blogger ikke for at tjene penge. Jeg blogger med hjertet – rigtig dårlig businessmodel ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR VÆRET TIL PSYKOLOG I DAG..