LAD SOMMERFERIEN BEGYNDE..

JEG HAR VÆRET TIL PSYKOLOG I DAG..

OG DET ER NOK DET BEDSTE JEG HAR GJORT FOR MIG SELV De sidste 3 måneder. Hold nu kæft, hvor er det vildt jeg på 2 timer hos den rigtige psykolog, kan få vendt så meget op og ned på mine følelser, og den smerte jeg har haft I min krop de sidste 3 månender. For 6 år siden gik jeg hos den samme psykolog, da jeg havde nogle ting i mit privatliv der gik ind og forstyrrede min egen lykke, og søgte derfor professionel hjælp. Jeg var ikke i tvivl om, jeg skulle tilbage til hende igen, da min far gik bort, for jeg havde den bedste connection med hende, og det er virkelig svært at finde en, hvor man kan spejle sig så meget i en person og hun kan sætte sig ind i hvor man kommer fra❤

Jeg føler mig så let som en fjer, og græd jeg faktisk meget mindre end jeg havde regnet med, da det hele bare gav mening. Hun har løftet en vægt fra mine skuldrer – men også sat en masse ting i kasser for mig, jeg ikke har kunne finde mønstret i. Jeg har købt et ‘klippekort’ på 5 klip, og dem agter jeg at bruge hen over sommeren, så jeg kan få helet mit hjerte lidt, for det er vidst vejen frem, hvis jeg ikke skal ende med at blive skilt 😛

Hvis der er nogen der kæmper med noget i hverdagen, og overvejer at søge hjælp, hvad end livet byder jer, så kan jeg virkelig anbefale Charlotte Godske jeg går hos, hun ligger på Haraldsgade 108 i kælderen. Det hedder LC-life coaching, 2100 København. Læs mere om hende HER.

Namaste folkens – Rikke er i Zen.

XX
R

3 kommentarer

 • Hvor er det fantaktisk, du har fundet én der virker for dig. Jeg har også været utrolig glad for at gå hos en psykolog, når livet gjorde mest ondt. Det er ret utroligt hvad sådan en kan udrette blev med de rigtige ord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, det er virkelig med at finde nogle der kan forstå en – jeg gik ved en for 7 år siden, efter jeg var ude for en ulykke. Han var nok 5 år yngre end mig, og kiggede hele tiden op på uret bag mig, det stressede mig helt vildt, og jeg fandt aldrig balancen med ham! Så kemi er det vigtigste ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dejligt at du føler dig hjulpet – men jeg kan ikke se på deres hjemmeside, at det er psykologer? Husk det er en beskyttet titel, som man kun må kalde sig, når man har taget psykologuddannelsen på universitetet. Det er en kvalitetssikring og vi psykologer har brug mange på at kvalificere os til netop den titel. Jeg ved ikke om de bare ikke skriver det på hjemmesiden og de rent faktisk er psykologer, for jeg kan ikke finde hverken oplysninger eller navne? Alle kan kalde sig terapeut eller coach, så det er lidt vigtigt at vide hvem man er i “hænderne” på synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD SOMMERFERIEN BEGYNDE..