HVAD BYDER MAN UVENTET GÆSTER..?

DEN SURE BITTERFISSE // KENDER I DET..

fullsizerender

(Jeg bliver bare i sengen, hvor jeg ikke kan skælde nogen ud)

SURE KÆLLING.. Kender i det, når vreden ulmer i en, og man næsten ikke kan holde tårerne tilbage, og man ved ikke helt hvorfor… Sådan en dag havde jeg igår (…og lidt i dag) man får sagt (flere gange) og gjort (mange gange) alt det forkerte, og det eneste der sker er, at man træder en masse mennesker over tæerne som man elsker, og det gjorde jeg igår, i afmagt, ikke med ond hensigt, ikke med vilje og ikke bevidst.. Men jeg blev såret, og fik sagt nogle ting, fordi jeg var egoistisk, og fordi jeg virkelig følte mit hjerte blev revet ud og gik i 1000 stykker.. Sådan var jeg igår!

Jeg gik tidligt i seng, med en stor skål slik og så CakeBoss til jeg selv faldt om af udmattelse, med karameller i mundvigen, og en fjernbetjening presset mod kinden. Zzzzzz. Godnat fra Orangehuset blev der sagt kl 21.15.

Jeg har følt mig udmattet. Jeg tror jeg er blevet ramt af alt det med Bella da hun var på sygehuset. Hospitalsindlæggelse, lægebesøg. Medicin. Tjek temperatur. Giv medicin, tjek igen,  giv medicin, tjek temperatur, medicin i drop. medicin i maske. Medicin i sprøjte, panodil. Tjek temperatur. Etc.. Jeg har været rigtig rigtig rigtig meget alene med Bella den sidste mdr. også selv om jeg har været på ferie, hvilket har været super dejligt, men alle der har børn ved jo godt, at man trænger til ferie efter ferie. Man er jo faktisk ikke andet end bare butler, kok, transportmiddel og tolk, så de kan opnå det, de gerne vil. Så min krop er som en omvandrende zombie.

I GÅR blev Bella ringet hjem med ondt i hovedet, hvilket bare var en partystopper for mig. Nu kunne jeg ikke mere sygdom. Ungen faldt også på Bali og slog hovedet rigtig meget, hvor vi var på værelset meget af den dag. Så får hun maveonde hvor var vi på værelset HELE den sidste dag af vores ferie…!! Der har været så megt sygdom den sidste tid, at jeg bare har fået nok. Så filmen knækkede for mig igår efter jeg modtog en SMS, som egoistisk nok, ikke lige var skrevet som jeg ønskede den. Jeg sendte en besked tilbage, som ikke var så pænt skrevet heller, og faktisk ude af karakter for mig. Faktisk meget.

Men når man bor så langt væk fra alle, så er man bare mere følsom. Man savner jo folk hjemmefra, det gjorde jeg i hvert fald igår. Dem allesammen. Og man misser en masse ting, som man bare gerne vil være med til. Jeg har en af mine bedste veninder, der skal føde, og jeg er der ikke til det, jeg kan slet ikke overskue det. Det gør så naller i hjertet. Vi fødte vores første barn sammen (…eller bare mit eneste) med 5 dages mellemrum. Og nu er jeg der slet ikke til at kramme på hende, og kysse på min kommende lille prutfis. Så gør det ondt at bo rigtig langt væk.

I DAG har jeg skrevet undskyld til min veninde. I dag fik Riksen sit ‘lort’, I dag skældte Riksen M meget ud, noget med en paraply. I morgen er Riksen i meget bedre humør, det lover hun.

Dejlig Fredag allesammen.

Kys
R

 

Undskyld Farfar, jeg ved du hader sådan nogle sure indlæg ; )

11 kommentarer

 • Nogle gange vælter læsset bare – det er jo ikke ubegrundet, at du er lidt stresset (: Så æv, håber at dyne, chokolade og ro genskaber det gode humør.

  Go’ fredag.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, det er bare svært nogle gange, når man når toppen og det hele så falder til jorden. Man tror man har uanede mængder af overskud, men det løber også tør på et tidspunkt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  OM jeg kender det… så frustrerende, men chokolade og søvn hjælper heldigvis ALTID… krammer til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone H

  Så længe man aldrig bliver for stolt til at sige eller skrive Undskyld. Det lille ord er så vigtigt når det sker at man er vildt urimelig. Godt du er på den anden side nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej, og det er jeg bestemt ikke – og det bliver jeg aldrig ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du virker altså ret ofte egoistisk, hys og utilfreds 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Okay Mie/Christian,hvis du har den opfattelse af mig, så er det da 1. fordi du ikke læser med til hverdag – eller 2. du er en mega klaphat. Hvorfor skriver sådan noget negativt gylde…?

   Make love, not war!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Dit svar beviser at jeg har ret… nu har jeg også læst at du har det røde sååååå det nok det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nu startede det her jo ét sted, og det var fra din kommentar, så det siger nok mere om dig, og dit behov for at skabe negativitet i det offentlige rum. Du glemmer at du læser med på MIN blog, så jeg kan tillade mig at skrive præcis om hvilket emne jeg lyster – og du har muligheden for at BLOG (the fuck) OFF, hvilket faktisk ville være pænt rart hvis du gad. Biiiiiaaaatccchhhh.

   Mic Drop. Riksen OUT ✌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Rikke jeg synes du skal være rigtig stolt af digselv – at du har stået alt det igennem med Bella. Det er et kæmpe ansvar at stå med helt alene. Selvfølgelig kommer der eftervirkninger – man er jo kun et menneske. Pas nu på digselv også – der er kun dig til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak Jette, Ja det er top hårdt, altid at være alene når der sker noget, eller bare generelt. For man har jo valgt at leve i ‘par’. Men nogle gange kan man ikke altid få i pose og sæk ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD BYDER MAN UVENTET GÆSTER..?