HUDPROBLER // TIME FOR A CHANGE..

NÅR HENDE DER SNAKKER FOR MEGET FÅR SMAGT HENDES EGEN MEDICIN..

JYLLANDSPOSTEN

JYLLANDSPOSTEN 3

JYLLANDSPOSTEN2

I dag har Jyllandsposten bragt en artikel jeg gav interview til tilbage i Marts måned – det som jeg snakkede om her..  Jeg vågnede her til morgen til en besked fra en sød læsere som skrev “Og så fandt man dig lige på forsiden af Jyllandsposten” Kom igen?? Hvad?? Nej nej det må være en fejl. Jeg har givet et lille bitte interview omkring min holdning til botox. Så det kan ikke være mig der er på forsiden. Det har jeg ikke hørt noget om. Kort tid efter modtager Mr. M en sms fra en af hans ansatte… Din kæreste er på forsiden af avisen JP. OKAY .. hvad sker der lige der? Så jeg måtte pænt afsted til tanken og skrækken mødte mig da jeg kom ind i butikken… JP stod helt forest. SOM I DEN FØRSTE AVIS MAN SÅ!! og der stod jeg i farvet tjære. Har lignet en der havde spist en citron – for mit ansigtsudtryk må have været helt sammenbidt..

Det eneste fede ved det var at overskriften lød ” Botox boomer hos de unge” YES… Det er mig. Det vil jeg gerne vedkendes. Men selve artikel og forsiden var jeg ikke informeret om for de havde også brugt mit billede til en seperat artikel omkring hvor farligt botox er.. Det var gjort til hele temaet i avisen – og senere har jeg tjekket og det er den 2 mest læste artikel på nettet.. Gosh. Og lidt ked af det blev jeg da jeg så at søde Marianna fra clinique belnatur slet ikke var nævnt – og hun var så sød at lade os komme ned og tage billeder der. Så det var lidt øv. En ting er at jeg ender på forsiden – men at de folk der så har hjulpet ikke fik credit det var en skam.

Ved ikke om der er nogen af jer der har læst avisen? Men når man kommer til den sektion hvor jeg har udtalt mig så er det sådan lidt… Okay… Ja man har sagt noget i 2 timer og det er blevet kogt ned. Det er som det er – og det vigtigste for mig var at Mr. M ikke blev knotten over det. Men han syntes det var harmløst. Men at han var nævnt med alder var det eneste han syntes var nederen.. Måske han også skal have lidt botox. 😉

Men jeg er glad på Fie´s vegne at hendes artikel blev så god at hun fik den solgt til Jyllandsposten. Det er mega sejt. Og nu fik jeg en presse lærestreg for at man skal huske nogle gange ikke bare snakke for at holde fluerne væk fra munden. “Lesson learned” Så lærte jeg også noget nyt idag. Men hvis du har 32 kr der  bare ulmer i lommen – så køb avisen og læs om min holdning til Botox.

XX
R

HVIS DU OGSÅ HAR BRUG FOR EN SKØN BEHANDLING TIL KROP OG SJÆL SÅ BESØG CLINIQUE BELNATUR..

2 kommentarer

 • Agnete

  Hej Rikke

  Så artiklen i FW i morges. Super fin artikel. Synes ikke der står noget, som du ikke har skrevet på bloggen(bortset fra Mr. M’s alder), som jo også er offentlig. Så jeg synes ikke, der er noget du skal være ked af der:-)

  Mange hilsner
  En trofast læser, som i øvrigt er journalist:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som journalist (og redaktør) vil jeg sige, at jeg er ret overrasket. Ens afgangsopgange består af mange forskellige artikler, bla. baggrund, casehistorie og forside.
  Så hvis du ikke har fået at vide, at der var skrevet en historie med den vinkel, så synes jeg det er helt galt.
  Det er altid redaktøren der bestemmer, hvad der skal på forsiden, så det har hun givetvis ikke haft indflydelse på – men indholdet har hun jo skrevet og det er altså helt almindelig kutume at oplyse sine kilder om, hvad de deltager i.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUDPROBLER // TIME FOR A CHANGE..