RECREATION OF AN ICONIC..

HVAD BYDER MAN UVENTET GÆSTER..?

JEG HAR HELE TIDEN VIDST jeg ville få besøg den 25 April, af min yndlings Mio – men efter dette skete, er det nu blevet ændret til, hun allerede kommer på Fredag, hvor hun lander kl 15.45 med Singa Air fra Denpensar. Det bliver top hyggeligt, at få besøg fra Danmark (…eller Bali) M skal alligevel til Japan, eller Kina.. eller.. Ja, guderne må vide. Han rejser Mandag og kommer retur på Fredag. Det er alt jeg behøver at vide.

Så der skal gåes lange turer, drikkes mange juicer fra vejkants boderne, der skal spises pitabrød fra Cicheti, grines af ting, som Mie, Kat og jeg har oplevet på alle vores rejser. Der skal svømmes i poolen, og hvis jeg kender Mie godt nok, så tror jeg også der er et træningscenter der skal straffes ; )

Besøg hjemmefra er bare altid hyggeligt ♥ Plus hun er så sød, og tage alt vores badetøj med, fra vores hotel. Det var altså bare super uheldigt at glemme det – ville bare have dem til at sende det, men de ville have 700 kr for det.. Hahahahaa.. Og så på bali, hvor alt ting koster 25ører. Det bliver et nej tak, for 2 stk H&M og en par POLO badebukser. Nææææh då´, jeg er nok blond men ikke dum ; )

I DAG havde jeg Bella til hudlægen, og efter 220 dollars, gik vi der fra med viden om, vores datter havde leget med alt for mange limefrugter, og hun havde sprøjtet på sig selv, da vi var på Bali – og når citrusfrugter/saft kommer i kontakt med sol, så sker der en ‘kemisk reaktion’ som farver huden, og det var præcis sådan hun så ud.. Vi fik noget creme (selvfølgelig) der skulle smøres på, og så skulle det gerne forsvinde igen efter nogle uger. 7.9.13

Hilsen Verdens mest uheldige mor, med verdens mest uheldige pige ♥

Kys
R

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RECREATION OF AN ICONIC..