VI TOSSER DEN I NY ( 5800 NYBORG )..

ACNE // ALT GODT FRA HAVET..

Jeg ville lige vise hvad jeg tager lige nu for min hud. Der er mange der siger det ene og det andet er godt – Jeg tror det er meget et spørgsmål om temperament og person. Jeg er nok typen der “If it´s broken – fix it”… så dedikere jeg mig selv til at så skal det bare fixes.

NO GO
I det lille pille glas ligger der Tetracyklin. Så er der BASIRON – Det er et håndkøbslægemiddel. Den anden er Epiduo og er på recept. Jeg har været ret bange for at bruge de her produkter. Nogle skriver at af salven der tørre man ud. Man bliver rød og skaller. Med piller der skal man have tjekket sine nyre og man kan ende med at få udtørret øjne og “Down there”.. Puha. Ja der er altid en skræk historie med når man debaterer noget. Man skal huske at følge sit hjerte og finde frem til det der virker for en.
De her produkter er nogle jeg har fået af min læge – uden jeg havde drøftet det med en hudlæge.

GO

De 3 nederste produkter har min egen hudlæge lige udskrevet til mig – de skulle være “mindre” kras børstige end de andre. Så det håber jeg på. Skal ikke tørre ud som en ørken det magter man jo ikke.
Det første produkt er piller at jeg skal tage er ORACEA – ikke at bivirkningerne er mindre end ved Tetracyklin, men det er det hun har udskrevet og hvis der ikke er bedring efter 6 uger bør behandlingen stoppes ASAP.
Det næste er ROZEX. Det er en gel. Som skal smøres på 2 gange dagligt. Så er der den sidste FINACEA som også er gel på tube. De begge er egentlig mod dårlig hud. Men den ene hjælper også mod solskader som jeg har meget af i panden. Så hun mente at vi ligeså godt kunne slå 2 fluer med et smæk. Det er lidt uoverskueligt med to gange smørelse, men jeg må se hvordan det går. Jeg har lige fået det, så rytmen skal lige komme.

Jeg lover at jeg kommer med en update når jeg er kommet lidt hen i processen. Måske jeg ender med en hud som en barnenumse. Yaaaay. Drømmer drømmer!

Husk at søg hudlæge inden i lytter til en læge. Altså ikke at jeg ikke stoler på dem – men bare rart at snakke med en der ved hvad det drejer sig om.

Held og lykke

XX
R

5 kommentarer

 • Jeg har faktisk kun snakket med min læge omkring min dårlige hud. Føler lidt at jeg ikke stoler på ham, hvis jeg spørger om en henvisning til en hudlæge, hvis du forstår? Men det er nok en god ide at snakke med en hudlæge. Min læge har givet mig clindoxyl, men pludselig vågnede jeg med hævede øjne, så nu prøver jeg lige at ta det stille og roligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid BC

   Jeg vil anbefale dig, at få din læge til at give dig en henvisning – det kan din læge simpelthen ikke sige noget til, og han burde slet ikke reagere negativt på dette. 🙂 Læger har jo forskellige specialer, og en hudlæge er nu den eneste som der vil kunne sige noget “konkret” om din situation, din egen læge vil (selvfølgelig) have viden om huden og “kendte” sygdomme der knytter sig dertil, men en hudlæge vil have 1.000.000 gange mere viden på det område – en hudlæge har trods alt studeret i det fag i flere år. 🙂
   Held og lykke med det hele!

   – Astrid

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  I forbindelse med noget helt andet skulle jeg vaske min hud med medi-scrub, der er en desinficerende sæbe, der kan købes i håndkøb på apoteket. Pludselig forsvandt alle urenheder – inklusiv hudormene på næsen og indgroede hård ‘dernede’. Har senere anbefalet den til flere, der bakser med acne, og de har været meget taknemmelige. Man kan vaske sig med den i badet eller i sin aften-rutine, den kræver bare en god ansigtcreme bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har selv kæmpet mod akne i over 4 år… suk. Mine erfaringer med er; p-piller hjælper lidt. derudover er cremerne “clindoxyl” og “redap” mirakkelcremer! de første 3-4 uger giver begge cremer tør og lidt afskallet hud, men herefter har min hud vænnet sig til det, hvilket har resulteret i perfekt hud. desværre anbefales det ikke at bruge disse cremer i alt for lang tid af gangen, så nu skal jeg have fundet noget mildere… måske man skulle prøve noget som ikke er på recept denne gang! :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg er virkelig bare så bange for de der cremer. Puha. Men jeg håber på at de her virker efter jeg har været til en hudlæge 😉
   Det er så træls med dårlig hud. Damn jeg har været nede over det. Det har haft ødelagt hele min sommerferie med min familie. ;(

   Tak fordi du delte din erfaring 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI TOSSER DEN I NY ( 5800 NYBORG )..