HVIS MAN SKÆRER TÆNDER // BOTOX UPDATE..

SUNDAZE // TAXI PLEASE…

Trøje H&M Basic // Nederdel H&M // Sweatshirt H&M // Sandaler UZURII // Solbriller CÈLINE // Solbrillekæde HER // Taske LEOWULFF ♥

DEN PERFEKTE BUN kender I det, når man står op om morgenen og lugter lidt af gnu ud af munden, men før man kan nå at få børstet tænder, så har man lige en lille fugleunge der råber på mad og skal spises af?
Det havde jeg i morges, og for ikke at få håret ned i havregrøden, snuppede jeg den første hårelastik jeg kunne få øje på, med tankerne om, den alligevel skulle ud om lidt igen – elastikken var fra H&M, den var lilla og det var Bella´s, nok ikke lige den jeg ville ha´valgt, hvis jeg havde vidst hvad der ville ske…. Den mest perfekte knold, jeg nogensinde har lavet!!! Hvad fuck sker der for det??? Den sad bare helt perfekt stramt på hovedet, tilpas henslængt lækkert til den så helt tilfældig rodet ud…præcis det jeg prøver på at lave hver eneste morgen…hver eneste, og aldrig har succes med! #dammit

Hvor er det bare typisk når man egentlig bare ville sætte det op, for ikke at smudse det til. Det er trods alt ikke “vask-hår-dag” idag. Jeg hader at vaske hår…eller nej det er ikke rigtigt. Jeg elsker at vaske hår, jeg hader bare at tørre det!! HADER DET! Det er så besværligt, når det skal tørres… Fandens værk når det er så laaangt!

Jeg har mange ting jeg hader, nok flere end jeg vil indrømme:

1. Jeg hader når jeg er tvunget til at dele en vandflaske med Bella, og hun så låser munden rundt om flaskehovedet, så ved man bare hvad man ender med… Dykænder, og en flaske hun kan få lov til at beholde for sig selv.

2. Andre mennesker i biografen, alle andres tilstedeværelse kan sætte mit pis totalt i kog (det har jeg skrevet lidt om HER)

3. Jeg hader når nogen vil pakke mine indkøbsposer, og så putter mine bananer og tomater i bunden, og lige smider en vandmelon ovenpå… Trust me det sker herude!!

4. Jeg hader når jeg køber avokadoer, og jeg så ikke kan spise dem, fordi de ikke er modne nok…Grrrrr(!)

5. Jeg hader når jeg har købt umodne avokadoer, og venter på de bliver modne, og de så bliver for gamle på nul komma fem.. det kan sætte mit pis helt i kog.

6. Jeg hader når jeg er hos min vietnamesiske negledamer, og de bliver ved med at spørger mig “Wheeeeen you hav´BABY Ricky – When YOU have B.A.A.A.A.A.B.Y…..WHEEEEEN??” Så får man bare lyst til at lamme tæve dem med en risrulle!

7. Jeg hader når folk kommer for sent, og jeg selv er kommet for tidligt, det kan ødelægge hele min aften – tit fordi jeg selv drøner rundt for at nå det hele, og glemmer måske det halve…! Dog i Singapore er det af og til svært at ramme tiden, da man ikke selv kører bilen, og dem der gør det, kan ikke finde ud af det!

8. Jeg hader når mænd smider deres boxershorts med vrangen ud ad… WTF.. De ligner jo en minearbejder der har tørret panden efter en lang (meget lang) dag på arbejde! Det er der altså ikke meget fi´s i.

9. Jeg hader jeg er så dårlig til at huske andres fødselsdage.. jeg er så skidt til det. Jeg skriver det altid i min kalender, men så sker der noget, og den bliver væk, eller det bliver slettet fra min telefon, når jeg får en ny eller det bare forbliver en forglemmelse. Det kunne jeg godt tænke mig, at blive bedre til at huske, jeg elsker selv når andre husker min♥

10. Jeg er ikke fan af det er blevet så koldt i danmark, og jeg snart skal hjem og holde jul.. Jeg ligner altid en slange der er ved at skifte ham, og som gennemgår en udtørringsproces. Heldigvis kan jeg holde mig varm i denne jakke LIGE HER så bliver vinteren ikke så hård.

11. Jeg hader mig selv for, jeg har så lidt overskud til de lokale folk der bor i Singapore – jeg har simpelthen ikke tålmodigheden til dem. Mest servicen i butikkerne, det kan sætte mit pis HELT I KOG. Men jeg bor jo i deres land, så jeg skal jo følge deres (snegle) tempo. Selvom livet i Singapore er som Asien i cellofan, så det sgu bare stadig Asien. Same Same, but SO different!

12. Jeg forstår ikke hvorfor alle mine venner fra Kentucky stemmer på TRUMP, jeg bliver ulykkelig helt ind i hjertekuglen… jeg har faktisk blokeret en del af dem, da jeg ikke har magtet deres updates…Kan man da ikke se han er helt tosset og ikke helt gennembagt?!

13. Jeg hader at taxachauffører kører med den ene fod på speederen og den anden på bremsen, og de næsten bruger bremsen mere end speederen, så vi kører som om, vi har tanket kanguru benzin på!! Jeg har aldrig prøvet at blive køresyg før jeg flyttede herud, men det skal jeg da love for, jeg er blevet her – man skulle næsten tro de havde fået deres kørekort i LEGOland..! UBER IS THE WAY!

14. Jeg hader man ikke kan købe poletter herude, det er jo vitterligt verdens bedste slik.. Men det er åbenbart en dansker ting. Kæmpe fejl i deres opdragelse, når de spiser både fiskehoveder, anderumper, kyllinge fødder og hvad der ikke bliver guffet på.

15. Det er mega træls, når man har undgået at opdatere sin Iphone, men alle ens App´s til sidst stopper med at virke, og man så er tvunget til at gøre det, for så at finde ud af ens telefon bare er blevet lort, og alt er forandret forevigt. Nu skal man ikke slide mere, men trykke for at låse op.,.. man kan jo ikke bare i flere år lave slide, og så pludselig ændre det til tryk tryk… det kan man jo ikke!! #crap

16. Hader bananer når de er blevet en dag for gammel og de begynder at “tråde” – det er vitterligt det klammeste at få i munden.. eller… okay så, så anden klammeste #ifyouknowwhatimean ; )

////

Jeg er blevet for gammel til forandringer, jeg er blevet for gammel til updates.. Jeg er magelig og jeg er sær, jeg er mere en “slide-type” end en tryk tryk, det kommer til at tage mig noget tid før plus og minus polen fatter hvad der er sket.. Update in progress Haha ; )

Håber I alle har haft en dejlig søndag, vores er ved at gå på held, og vi har brugt søndagen på en tur i poolen, en tur i bio og se TROLLS helt klart en anbefaling herfra, shit den er fint lavet og en meget meget sød film. Så har vi daset og jeg er gået i gang med serien “DIVORCE” på HBO den skal man se, hvis man har det abonnement… 5 stjerner herfra – og hvis man har 1 time man ikke ved hvad man skal bruge til, så kan man se Amy Schumer´s stand-up show også på HBO  ; )

Nu vil jeg få puttet musen, få lavet en kop the og hoppe i nattøjet – rigtig dejlig aften fra Singapore.

Kys
R

12 kommentarer

  • Louise

    Hahaha, jeg ved ikke om du er specielt inspireret i dag eller hvad, men det her indlæg er altså genialt fra ende til anden! Tak for din skarpe humor og selvironi, og for at du altid er så direkte, ærlig og autentisk! PS: jeg hader også virkelig det med avocadoerne… Det er lige som om der kun er et tidsrum på ca. 5 minutter hvor de faktisk kan spises, og man må rende rundt med dem i lommen og føle på dem konstant hvis man vil fange det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja, hvad fuck sker der for det?? Det er som om, man er blevet til en struds med strudse æg, som man skal gå og ruge på!!! Og lige mens man er på toilettet så falder de ud af reden og går i stykker.. Det er den mest utilregnelige grøntsag/frugt (jeg aner sgu ikke hvad det er) på denne planet….

      FACTS: Avokado er ikke en grøntsag, men hører til stenfrugterne BUM BUM så blev vi lige det klogere ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

    Det der med at skulle trykke for at låse op kan du slå fra så det kun er touch🎉 Var ved at gå ud af mit gode skind indtil jeg fandt ud af det…

    Du slår det fra under Indstillinger>Generelt>tilgængelighed>knappen hjem og så slå funktionen “hvil fingeren for at åbne” til 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maria

      Genialt tip!!!! 1000 tak! Det har drevet mig til vanvid at skulle trykke to gange.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      JA, mega godt tip ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ahhhhh… Det er sgu da også “pikke-træls” jeg er blevet for gammel til sådanne en major ændring. Det går ikke i mit univers altså… Hvad bliver det næste mon, tør slet ikke tænke på det.. Og for det ikke skal være løgn, så har min telefon lige bedt mig update igen… jeg tør ikke… Jeg er træt, bange og sulten og vil bare gerne hjem

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Jeg hader at du skal være så sjov, at jeg næsten fik kaffen galt i halsen af grin, da jeg læste indlægget <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Haha… Prøvede faktisk slet ikke på at være sjov… ; ) Læste det lige igennem, og det eneste der var sjovt, var hvor mange stavefejl jeg fandt.. Dåååååååhhhhh!!!

      VI SES SNART … Yaaaaay

      Kys
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Hej Rikke

    Elsker dine lister med hvad du hader ha ha, jeg kan nikke genkendende til det med biografen, hader hader også når folk er på facebook eller lign. mens filmen kører, det er så uopdragent, efter opdatering af min iphone så får jeg ikke længere en varsling med lyd på de ting jeg skal huske, før var det første jeg så når jeg tog min telefon, de ting jeg havde lagt i min kalender, nu føler jeg hele mit liv går i koks, da det var den der holdt styr på alle mine aftaler og fødselsdag mv 🙂 øv øv for opdateringer. Jeg bruger også formuer på at købe avokadoer for bare at smide dem ud fordi de ikke er modne (og jeg har skåret den igennem) når jeg skal bruge dem eller de bliver sorte og uspiselige, men når man lige rammer plet så er alt glemt for en stund mums 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, at mangle lakridser må ære afsindigt hårdt – du burde have en pusher hjeme i DK som kan sende dig et fix i ny og næ-

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie B

    Jeg har et tip til det med avocadoerne – hvis du lige piller den lille “dut” af i enden, så kan du se om den er moden. Hvis den er gul under dutten, er den spiseklar! Derimod hvis den er grøn, skal du lige lade den ligge 1-2 dage mere og hvis den er brun, ja så skal den bare i skraldespanden… Hvis man har sine avocadoer liggende sammen med æbler, bliver de hurtigere modne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ohhh det var sgu et rigtig godt tip, det vil jeg bruge fra nu af ; )

      Dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS MAN SKÆRER TÆNDER // BOTOX UPDATE..