REJSE FIF // FAR KOMMER HJEM..

TREND ALARM – FINESTE SOLBRILLEKÆDE

envelopechainsunglassescelineaagaard-1

(Billedet er lånt fra Celine Aagaards Blog HER)

ALLE MINE VENINDER er så gode til, at sende mig fashion updates, når de finder noget, de mener er lige mig. Nansen sendte denne fine kæde, som hun havde fundet Celine Aagaard ENVELOPE.NO som passer perfekt til mine CELINÉ briller, som jeg fik af hende i fødselsdagsgave. Jeg elsker altså virkelig mine Celiné briller. De er lidt til den tunge side, men man må ofre sig for fashion (& Love)

Der er ikke rigtig link på hendes blog, andet end en brillebutik i Norge, som sælger dem. Men gud hvor ville jeg gerne eje denne…!

SÅ FIN ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSE FIF // FAR KOMMER HJEM..