"MONDAY BLUES" // TILBAGE I SINGA DINGA..

SKAL MAN REJSE MED BØRN (ELLER SKAL DE BLIVE HJEMME) OG HVAD SKAL MAN PAKKE..

KAN MAN REJSE MED SMÅ BØRN?? min største frygt når vi har rejst med Bella da hun var mindre, har altid været, om hun ville opføre sig som en møgunge! Største frygt. Om hun ville kaste med flymaden, skrige som fik hun penge for det, og spilde hendes juice ud over det eneste rene sæt tøj vi havde med. Trust me, har rejst med veninder lang tid før jeg selv fik børn, og oplevet hvor meget de sad og svedte tran over, deres børn havde viklet en slikkepind ind i håret, og tømt en Capri-Sonne ned over deres (gode) tøj. It was´nt pretty!

MEN 7.9.13 har vi ikke en lorte unge som opfører sig ueksemplarisk. Hun er så omsorgsfuld og kærlig, hun har pli, hun har empati og hun har (morens) god(e) humor #hø – hun har dog hele hjertet åbent og en følsomhedsskala der kan eskalerer hurtigere end Kevin Magnusson kan nå at gasse op til FORMEL 1.

Sure, vi har haft ture med hende, hvor hun har grædt og spændt sig som en flitsbue, det kan dog tælles på én hånd. Men det har nu mest været over forsinkede afgangstider og den idiotiske ide om, at “børn skal være fastspændt, selvom vi har misset vores slottid og først kan lette om 1400 timer” Arghhhhhh! Vi har svedt som andre forældre gør, men nu er vi heldigvis ovre det punkt, for hvis nogen er bad ass til at flyve, så er det sgu hende.. bare hun har en Ipad, spil, tegnepapir og en lille slikpose, så er hun all good.

EN LILLE IDE  jeg sørger altid for, at have købt en masse små ting hun ikke har set før eller leget med, og det elsker hun. Nyhedsværdien kan holde hende kørende i lang ting, så hun bare sidder og nørkler og fordyber sig i det, og helt glemmer tid og sted..

Ideer til flyve surprise og MUST HAVES; TIGEREN eller SØSTRENE GRENE er jo altid en god ide, de har mere niller naller end min oldemor havde i hendes vindueskarme.

Dyne
Hovedpude
Bamse
Nusseklud eller andet der trøster
Tusser/farver
Tape
Papir
Malebog
Opgavehæfte
Små ting der skal pakkes ud – det kan være rosinpakker eller små slikposer – slikkepind
Actionmand eller barbiedukke
Spil der ikke har for mange brikker – kan være UNO eller andet kortspil
Ipad med gode APP´s – HUSK høretelefoner, der er intet værre end skrigende børn, som forældre der ikke giver deres børn høretelefoner på!!! Grrrr DØD MED KØLLE!
Sut (for satan) hvis de bruger det – ellers en rulle gaffatape
Hyggestrømper – Bella skifter altid til hyggestrømper når vi rejser, da det tit er koldt på flyveren.
En behagelig varm trøje evt. noget med lynlås
Nakkestøtte hvis de er store nok
Madpakke – det er næsten det vigtigste. Jeg har altid mad med til Bella, da hun ikke spiser flymad. Hvis man har mulighed for at bestille børnemenuer, så endelig gøre det, der er intet værre end børn der er sulten.

Køb en kabinekuffert/carry-on som er nem at åbne. Helst en med mange rum så tasken ikke skal splittes ad hver gang, man skal bruge noget. Sørg også for, at putte ipad´en i forrummet, så det er nemt at få op på båndet i security.

Gør det hele nemt for dig selv, så har man også bare en bedre og mere stress/smertefri tur ♥

Hilsen Expat Nomaden

XX
R

7 kommentarer

 • Sara

  “Sut (for satan) hvis de bruger det – ellers en rulle gaffatape” – jeg grinte så meget over det her punkt. 😛 Du er så dejligt bramfri! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hahahaha. Præcis samme tanke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Børn er jo så nederen på en flyver – så må man jo tricke dem ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg HADER skrigende børn, så er det, det eneste rigtige ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  SHIT man, det er jo den mest geniale guide! Copy paster lige! MØS Kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hahaha den med sutten og gafatape!!! 😉 God humor!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"MONDAY BLUES" // TILBAGE I SINGA DINGA..