MAN SKAL ALDRIG VÆDDE MED EN FYNBO TØS..

NÅR MAN ALTID VIL VÆRE ENS FORÆLDRES BØRN..

DET HAR MIN FARFAR ALTID SAGT Lige gyldigt, hvor gamle ens børn bliver, så vil de altid være ens børn ❤ Og det er jo så rigtigt. Og selvom man mister sine forældre, så vil de jo altid være ens forældre. Det skal jeg lige forstå oppe i hovedet. Jeg sagde forleden dag, noget med, jeg ingen far havde, og min veninde sagde, du vil jo altid have en far, han er her bare ikke mere. Så hylede jeg lidt. Så sagde hun ‘stor sorg er lige med stor kærlighed’ så hylede jeg endnu mere, for det er jo så sandt ❤

I DAG SPURGTE JEG BELLA; Bella, vil du ikke tage et billede af mig 📸 Det skal være et billede, hvor du siger ‘tiiiissseeemaaand’ 🍆 (det må man godt hjemme hos os) og jeg griner helt vildt, for hvis man griner på billeder, så kan folk ikke se, hvor ondt i sjælen man har.

Om 6 dage har jeg fødselsdag, og førhen, der var det altid lidt som russisk roulette om min far huskede dagen, og ringede og sagde tillykke. Én ting er dog 100% sikkert, og dét er, han ringer ikke i år… eller næste, eller næste! Det skal jeg lige vænne mig til 😪 For fanden det gør ondt altså, og selvom jeg prøver at huske at grine, mens jeg græder, så savner jeg bare min farmand så fandens meget. Det vil jeg nok altid gøre, så det skal jeg også lige vænne mig til, for tankerne om min far, de fylder hvert eneste minut, og hver eneste time😥

Life sucks sometimes… Desværre.

Pas godt på Jeres forældre og hinanden.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN SKAL ALDRIG VÆDDE MED EN FYNBO TØS..