POSTKORT FRA BALI..

“MONDAY BLUES” // TILBAGE I SINGA DINGA..

ØJNE DER IKKE VIL ÅBNE vi er tilbage fra Bali, vi ankom i går aftes med Air Asia kl 17.00 med en anelse forbrændte skuldre, og alkohol i mavsen. Man skulle tro det var mandag, for hold op Bella var træt da hun blev vækket kl 6.00 men med over 2 ugers ferie på bagen, er der ikke noget at sige til, man lige skal ind i rytmen igen.

Vi er sluppet billigt med vores jetlag, som nogen gange godt kan vare over en uge, men det har nu været ret okay, ikke så meget natteroderi som man kunne ha´ frygtet – Nansen og hendes familie som er her og besøge os, de har altså også skøjtet igennem det uden problemer. Jeg ved ikke hvad vi har gjort anderledes, men det har sgu fungeret #optur

Ugen er startet igen. M er tilbage på arbejde – og Bella i skole. Det var dog det mest uretfærdige der kunne ske i hendes univers, at hun skulle i skole. Men det er nok meget fair, da Storm og Karl (Nanna´s drenge) ikke skal nogen steder, andet end og hygge med os hele dagen, så gad jeg sgu da heller ikke i skole. Men der er planlagt en masse super hyggelige ting når hun så kommer hjem fra skole ♥

Dejlig uge, selvom jeres startede igår – Anbefalinger til Bali finder du lige HER.
XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA BALI..