BREAKKIE // MORGEN SMOOTHIE..

PRÆCIS SOM HUN SKAL VÆRE..

GLEMMER DU – SÅ HUSKER JEG nogle gange så glemmer man og især mig, lige at stoppe op og se hvor er jeg nu.. Jeg er altid 10 skridt fremad og dvæler ikke så meget i nuet. Det skal man altså huske, for mens jeg sad nede ved poolen og blev stukket af 17 myg, og bad til jeg ikke fik Zika, så kiggede jeg op og så på denne lille pige her, som på 14 måneder har lært og opnået mere, end jeg næsten har på hele mit liv.

Jeg er så ufattelig stolt af hende, det kan slet ikke beskrives med ord, men kun føles i hjertet ♥ Hun har lært at tale engelsk – og ikke engelsk, men helt perfekt engelsk. Hun ville ingen gang have hovedet under vandet, da vi flyttede herud, men nu kan vi slet ikke holde hende fra vandet. Hun har lært så meget om mennesker og sig selv. Hun er stadig en lille følsom fis, men det kan også være en god ting, så længe man bare kan lukke af for hjertet nogle gange, så skal det nok gå.

Hun har empati for andre, også selv de ikke har hendes hudfarve, for når man lever som expat barn så er man så priviligeret, man lever med mennesker, som ikke ligner en selv, og som også kommer fra andre baggrunde, som ikke er lige med svin, rødgrød med fløde og frikadeller. For alt hvad vi gør som danskere er faktisk ikke altid “rigtigt”, men det er heller ikke forkert… vi skal bare kunne rumme andres forskelligheder og det lærer hun virkelig. Til tider er hun den som er “the odd one out” og det er meget sundt at mærke på egen krop, for så kan man også sidde sig ind i hvordan andre føler når de lever i DK. For det tror jeg ikke altid er nemt.

Vi er alle født ens, men det er vores omgivelser der former os ♥

Jeg er i hvert fald mega stolt af denne lille frøken, for hun er et produkt af, jeg har gjort noget rigtigt i livet. For hun er sateme en dejlig pige – og til tider mega træls. Men i det store billede, så er hun lige som hun skal være. Præcis som hun skal være ♥

XX
R

4 kommentarer

 • Louise

  Smukke tanker… Tillykke med at hun er som hun er! Jeg tror at det her er en oplivelse der virkelig beriger hende for livet, selv om det til tider er hårdt. Heltinden i eventyret ville jo ikke være heltinde hvis hun ikke mødte hårde prøver på sin vej, vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det har du helt ret i, man skal bare huske at holde fast i de tanker, når det hele bliver lidt for hårdt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BREAKKIE // MORGEN SMOOTHIE..