DEN BARSKE REALITET // KEND DINE RETTIGHEDER..

ER DET NU DET SKAL VÆRE // VIND 5 ADGANGE TIL ONLINE TRÆNINGS PORTALEN 60DAGE.DK – OG BLIVE EN BEDRE UDGAVE AF DIG SELV!

(Lavet i samarbejde med 60dage.dk – men dette er ikke et betalt samarbejde)

HVAD ER DET? 60dage.dk er en online sundhedskampagne, hvor man kan tilmelde sig i hold, og være lige så mange deltager som man ønsker.

Inden start får man lavet en online body age, ud fra en række spørgsmål, som du selvfølgelig skal svare ærligt på. Hver dag skal man indrapportere nogle ting i et skema via App eller nettet. Ex. hvor mange stykker frugt har man spist, hvor mange timers søvn har man fået mm. Alle disse spørgsmål udløser forskellige point, hvor man så kan følge sin egen kurve, samt holdets hvis man vælger at gøre det med sit arbejde, sin familie, veninder, naboer eller uvenskaber ; )

Hver uge, er der et forskelligt tema fra 60dage. Ex. en uge er der fokus på frugt, søvn, motion el. lign. Når man er færdig med de 60 dages træning, slutter man af med at tage en ny body age test og ud fra den kan man se om man er blevet en sundere udgave af sig selv.

Det er ikke særlig krævende og man behøver ikke dyrke crossfit 2 timer om dagen, det er helt op til én selv. Er man sammen i flok, er det en sjov ting at være fælles om i 60 dage, hvor man kan booste hinandens gå på mod, eller bryde hinandens psyke 😂Selvfølgelig med et glimt i øjet, bare ikke hvis det er chefen 🏃🏼

Fra mandag den 22. januar 2018 og 60 dage frem, tæller vi point. Det gælder om at forsøge at nå sin pointmålsætning dagligt og løftet til dig er, at hvis du når din pointmålsætning gennemsnitligt over 60 dage, så kan du ikke undgå at blive en sundere, stærkere og mere energifyldt udgave af dig selv.”
På daglig basis registrerer du dine sundhedspoint på kampagnens website eller i vores skræddersyede app. Du får positive point for sunde vaner og minuspoint for usunde vaner.

Vinderen af det hele får kr. 15.000,- sponseret af Spar Nord Køge – Derudover er der sponsorpræmier hver eneste uge, i alle 60 dage.

Så nu har man lige et par dage til at samle en gruppe på 5, eller deltage alene, hvis man mere har lyst til det. Det eneste man skal gøre, er, at skrive i kommentarfeltet sin alder, og hvor mange billetter man ønsker at vinde. Vinderen bliver trukket lørdag den 20 Januar, og vindererne får direkte besked.

Man kan læse meget mere om det hele på www.60dage.dk

HUSK MAN BEHØVER IKKE AT VÆRE BOSIDDENDE I DANMARK FOR AT DELTAGE. MAN KAN TRÆNE ALLE STEDER I VERDEN.

 

5 kommentarer

  • Catrine Nielsen

    Uhh det lyder som en spændende og ligetil udfordring 🙂 Jeg vil gerne vinde 3 billetter. Så kan jeg udfordre mine søskende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg vil gerne vinde 2 billetter, så jeg kan udfordre en kollega. Min alder er 28, lidt endnu ✌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camilla K

    Jeg vil meget gerne vinde 3 stk til mine 2 arbejdsveninder og mig selv. Vi er alle i begyndelsen af 40’erne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • caroline m

    Jeg er 26 år. Vil gerne vinde 2 billetter 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea Flintholm

    Jeg ville gerne vinde 2 til mig og min seje veninde – vi er begge 19 år <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BARSKE REALITET // KEND DINE RETTIGHEDER..