BEAUTY // IF YOU SEARCH YOU SHALL FIND..

HVOR JEG SKAL VÆRE..

IMG_9480

Det er skønt at være tilbage i OrangeHuset og varmen. Alle sociale medier oversvømmer jo med billeder af sne og umuligt vejr. Jeg ved godt det er tarveligt. Men jeg savner det godt nok ikke. Jeg vænner mig så heller aldrig til varmen i Singa-dinga. Men hvis jeg skulle vælge, så var det ikke svært.

Mange af mine veninder har skrevet mange beskeder om vi skulle bytte bare for en stund, og så meget som jeg elsker dem, der kommer det bare ikke til at ske. Jeg har det super lige her – og man indser virkelig hvor heldig man er, når man har ens svigerfamilie på besøg, og de oplyser en om, hvor smukt og fantastisk der er. Nogle gange er det sundt at høre det fra andre, så man selv lige træder ud af sin bobbel og værdsætter det. ♥

Man ved man føler sig hjemme, når man for første gang i en mdr. slapper af. Jeg er 100% Singaporean nu. Mit hjem er i Asien, og jeg hører til her. Om det bliver for 3 år eller 10 det kan ingen vide. Men jeg lever i nuet og snuser byen ind for fuld kraft, for man ved aldrig hvornår det slutter, og vi er tilbage i kulden. Man er tvunget til at arbejde, og alle de sure pligter kommer tilbage. Lige nu er jeg bare taknemlig, og nyder min frihed til at være mig, og friheden til at gøre det JEG har lyst til. Det er sgu da livet og lykken ; ) Men M havde heller ikke kunne gøre det han gør, hvis jeg ikke var taget med. Så vi er begge på en rejse og ved at lave dejlige minder, som ingen kan tage fra os.

Selvom Danmark er 13 timer væk, så skræmmer det mig slet ikke – også selvom turen kan gå sådan HER så må man bare klemme balderne sammen, og tænke at Danmark kun er en flyvetur væk. Jeg kan altid komme hjem – og hvis jeg savner noget, så hopper jeg enten i IKEA efter rugbrød eller German market og smider en leverpostej i kurven. Der er intet her du ikke kan få – og hvordan kan man så savne noget, når det er lige her?

♥♥♥
R

6 kommentarer

 • Mia Sonali

  Hej Rikke!
  Det var da virkelig et skønt og betryggende oplæg at læse! 🙂
  Min kæreste flytter til Singapore i morgen og jeg selv i marts, og sommerfuglene er kæmpe store!! Men det lyder jo til at være er dejligt sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Mia.

   Yaaay. Hvor skønt. Det bliver da så hyggeligt – hvor skal I bo? Endelig skriv når du ankommer, så drikker vi en kaffe ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Sonali

   Det vil jeg gøre, det kunne da være så hyggeligt! 😉
   Vi ved ikke hvor vi skal bo endnu, desværre. Min kæreste skal mødes med vores boligagent i denne uge også finder de forhåbentlig et fint sted til os 😉 Har du nogle områder du kan anbefale? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvor skønt for dig – og tillykke med opholdstilladelsen! Det lyder som om du er rigtig god til at leve i nuet og nyde de muligheder, der opstår. Helt sikkert noget, jeg arbejder med at blive bedre til – ender tit med at savne “det, der var”, i stedet for at sætte pris på det, der er. Har selv boet i Bangkok i en periode med min mand og det var en fantastisk tid (det savner jeg også nogen gange, ha ha).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du må ikke tro jeg altid er god til at leve i nuet, jeg kan også godt hænge mig at savne noget der har været, og glemme at opleve dér hvor jeg er nu. Men tror det går 4 år tilbage, hvor jeg var involveret i en stor ulykke, og jeg var tæt på at miste livet. Det har bare ændret noget i min opfattelse af mig selv og mit liv. Men tro mig, jeg er fuldstændig som alle andre kvinder. Nogle gange nemmere at være en mand, de tænker sgu ikke så meget. Haha ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sander

  Ja ens hjem er ikke altid der hvor man er født og familien er.
  Hjem er der hvor mulighederne og hjertet er 🙂
  Jeg er stadig vildt misundelig på jeres mulighed for at opleve andre dele af verden og ville ønske det var mig. Har sagt til manden at han skal finde et job ude i den store verden. Ja bevares han spurgte da om jeg ville med til Tyskland… meeen der var jeg ikke helt klar. Nu kan jeg godt være lidt sur på mig selv over at jeg ikke tog med. Jeg blev i stedet hjemme med ungerne i et år!
  Og tak for din mail ang. min datter, Du skal ikke stresse for at svare. Nyd du istedet dine svigerforældre og den nye housewife status 🙂 🙂 🙂
  Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // IF YOU SEARCH YOU SHALL FIND..