VERDENS BEDSTE BANAN PROTEIN KAGE..

TRÆNINGS GEAR // STØT BRYSTERNE..

DEN PERFEKTE SPORTS-BH jeg har den seneste tid mere sportstøj på end jeg har normalt.. Nok mest fordi jeg bare ikke tager det af igen, det burde jeg måske, men man ser sgu så sporty ud i træningstøj.. Det er for at “narre fjenden”…høhø.. Burde så meget ha´været expat-wife i USA i stedet, der er det top legalt altid at have sportstøj på 24/7  ; )

Jeg har aldrig haft nogle krav til mit workout gear, det skal bare være pænt, funktionelt og ikke og self. ikke alt for varmt. Jeg er mega glad for CASALL træningstights, og LULULEMON toppe – men ellers er jeg fan af H&M´s sports afdeling, de er med på beatet.

Fordelen ved at bo i Singapore er, mange ting der er udsolgt i DK er stadig på hylderne her – også fordi stort set alle asiater er en str XXS eller XS #bitches så er alt i grovkornet nordisk vikinge str. der stadig. Så til mit held kunne jeg stadig støve denne top op.

Find toppen HER – Og se resten af deres sportstoppe HER og sportwear HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS BEDSTE BANAN PROTEIN KAGE..