BORDEAUX & BOYFRIEND..

DEN PINK LØBER // STØT BRYSTERNE

Jeg var med Acie til Damernes dag. Et arrangement som fejrede kræftens bekæmpelse´s 10 års jubilæum for kampagnen Støt brysterne. Det var sådan et fint arrangement at der var stablet på benene. Charlotte Bircow holdte en tale som var meget rørende. Hun fortalte om hendes kamp mod kræft og hvordan hun har overvundet den med sund kost og motion. Det var ekstremt tankevækkende og et wake up call til alle os kvinder at vi altså skal huske at tjekke vores krop igennem og være gode til at reagerer på når der er noget der er anderledes.

STØT BRYSTERNE

DEJIIGE TØSER

BLOGGER CHOKOLADE

SKUMFIDUSER

FLOWERS

EGEKILDE

GEVINST

Smukke emily

ACIE

CATRINE

SOHO DISCO GUCCI BAG

NEW JACKET

Der var flere smukke damer med til arrangementet – Emily Salomon og Cathrine N fra Rock Paper Dresses. De fik væddet en masse penge på hestene og de vandt sørme også – Men tror ikke helt det gik lige op 😉 Men begejstringen da de vandt, var alle pengene værd. Der skal ikke så meget til at glæde os kvinder. Specielt fordi vi ikke laver regnstykker. Vi er lige glad med at vi ikke har fået overskud – bare vi har vundet, det er nok for os. Og så siger mændene at vi er high maintenance – tydelig bevis på at det er vi jo ikke 😉

4 kommentarer

 • Det virker simpelthen som en meget fint & gennemført arrangement – så godt lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Julie, det var så fint så fint 😉 Nogle gange skal man lige mindes om at livet er så skrøbeligt. Det skal vi huske (trust me I know).. 😉

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hmm jeg forstår ikke, hvorfor du taler så dårligt og grimt om kvinder? Selvfølgelig er det sagt i spøg, at kvinder ikke kan regne, men det er utroligt negativt og det er den slags sludder, der gør, at der ikke er nok piger, der læser videnskabelige fag. Jeg har en kandidat i matematik og let me tell you, pigerne er mindst lige så gode som drengene… når først de holder op med at lytte til den slags bullshit om, at piger er små duller, som ikke kan lægge tal sammen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Anna jeg tror bestemt at du misforstår mit indlæg jeg siger ikke kvinder ikke kan regne. Jeg skriver (I humor) at når vi satser penge – gør vi ikke regnstykket op om vi har overskud til sidst. Vi er bare glade for at vi har vundet. Jeg er nok den største rødstrømpe selv – så jeg ville aldrig tale ned om kvinder. Og hvis jeg siger noget er det med et glimt i øjet. Det er det der hedder sort humor. Nogle gange skal man læse mellem linier og grine lidt af livet. Ellers kan vi gå og skælde ud på alle hele tiden.

   Hvad er det værd at gå og hænge sig op på små ord når man ikke ved om man har livet imorgen.

   Smil til verden og den smiler igen 😉

   Dejlig dag

   Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BORDEAUX & BOYFRIEND..