THE MORE THE MERRIER..

WORKOUT GEAR // CASALL..

Ja. Man har det jo meget godt når man har trænet. Man skal bare lige over den tid, hvor man er ved at kaste op, når nogen (mig) bliver pisket på løbebåndet.. Hulk.
Jeg er bare ikke en løbepige. Men man skal jo kunne det, ligesom man skal kunne svømme. Okay. Måske mere svømme end løbe, men alle jeg kender kan løbe, og jeg er den eneste spasser, der ikke kan sætte ét ben foran det andet. Det kan jo ikke passe. Så fyboen bliver stædig og vil kunne det.!

Når jeg træner så er mit favorit mærke Casall. 1. fordi de laver pisse smart tøj. 2. fordi de laver tights der holder min røv på plads. Selv når den ikke er det.
Jeg føler mig SÅ godt tilpas i dem, og jeg har dem i flere forskellige farver. Man kan både få dem i høj og lavtaljet, da ikke alle er helt unge mere (host), så kan man måske godt bruge lidt side kontrol, lige så vel, som butt controle (you know what Im talking about ).

Anynoodle. Jeg har fundet nogle favoritter og nogle som er i mit skab. Mit næste køb skal være heldragten. OMG. Alle ville se smashing ud i den dragt, plus den har life support ved numsen. Dobbelt op på lucky.

casall

Session One Piece // Casall Sculture Tights // Casall Yin Racerback // Casall Fly Quilted Hoodie // Casall Sculpture Sports Bra  // Waterbottle  // Gloves // Yoga mat // Jumping Rope // Exercise Ball.

Get that ass moving ; )

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE MORE THE MERRIER..