DET ER SÅ YNDIGT AT FØLGES AD..

STØT BRYSTERNE & ACIE..

damernes-dag-klampenborg-stot-brysterne-acie-outfit

Som i ved var jeg med ACIE til Støt Brysterne i Søndags. Acie var ambassadør for arrangementet og donerede også sin fine hat – som indgav hele 400kr.
Alle har nok haft i en eller anden form kræften inde på livet. Jeg har selv oplevet sygdommen op til flere gange og har også måtte sige farvel til flere piger som var veninder af veninder, men som alle var i vores pige gruppe – Nogle man så flere gange om året til diverse fester. Nogen som alle har sat sine spor i livet.

Kræften har nogle gange nogle urimelige mennersker i sit fangeskab. Specielt når det er mennesker som er på ens egen alder og med børn. Jeg har om nogen nok levet i en lille bobbel og har bildt mig selv ind at det kun er “gamle” mennesker der dør af kræft. Men det kan jeg skrive under på det er det ikke. De sidste 2 år er der 3 jeg kender som har mistet kampen til sygdommen – de kæmpede til det sidste, men intet hjalp. Jeg har set dem som var tætte på dem og dem som blev efterladt. Veninder, kærester og familie – deres hverdag fuldstændig krakkeleres og smadres til atomer. Lysten til at stige ud af sengen om morgenen var væk og deres bedste ven var der ikke længere. Det er så forfærdeligt at se og opleve et menneskes personlighed fuldstændig forsvinde væk og kun tomme blikke erstattes af de ellers så smilende øjne der før var.

Så derfor skal vi huske at støtte kampen mod kræft og derfor har jeg støttet indsamlingen og har hjulpet ACIE med at nå hendes mål. Donationen kan trækkes fra i skat, hvis man tænker over sådan noget. Ellers er det bare at gi´fra hjertet ?? Alt tæller intet er for lidt.

Fakta er, at over 4.000 kvinder får brystkræft hvert år, 1.200 dør af brystkræft hvert år, men chancen for at overleve er steget gennem de sidste 30 år som et resultat af forskning.

Kræftens Bekæmpelse forsker i og støtter forskning i brystkræft. Derfor gør dit bidrag en forskel for de kvinder, der rammes af brystkræft og deres mulighed for at overleve.

Du kan støtte ACIE her..

Tak på forhånd 😉

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER SÅ YNDIGT AT FØLGES AD..