STOP JER SELV - KYS LIVET..

THE KIDS ARE ALRIGHT – BUT THE WORLD IS NOT..

Vi er okay.. Men det er der desværre en masse mennesker der ikke er ;(

Jeg nåede lige hjem fra vi havde fejret Bastille Day her i Le Lanvandou i går aften kl 23.30.. Hvor jeg modtager en besked, om vi er okay? Okay?? Hvad mener du..? Tjek nyhederne.. Har du set hvad der er sket i Nice?

Jeg bliver ramt af rædsel. På det tidspunkt er dødstallet ca 30 mennesker, men der forventede flere.. Det var næsten lige sket, og man anede ikke hovede eller hale i det..

For 3 dage siden var jeg i Nice med Bella, og skal om nogle dage, retur der til, da vi skal flyve hjem der fra.. Mit hjerte blev knust i 1000 stykker..

Hvad sker der med verden? Hvor er kærligheden? Kærligheden til os, til vores nabo, til den næste, til det fremmede, til det ukendte og det eksotiske? Hvor er kærligheden og pladsen til man kan være anderledes.. Og hvor er kærligheden til kærligheden?

6 voksne og 7 børn stod vi på torvet og ventede på fyrværkeri.. Det kunne lige så godt, have været hvor vi var. Men det var det ikke. Det ændre intet..!! Ikke for dem der har mistet deres børn, deres partner, deres forældre. Deres liv.

83 døde og 10 børn i blandt.. Der findes ingen ord. Verden er blevet et grumt sted.

Bastille Dag vil aldrig blive den samme ; (

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STOP JER SELV - KYS LIVET..