BRYST OPDATERING NÆSTEN 3 MÅNEDER..

ONE NIGHT IN SINGA..

IMG_1043

Kjole ZARA (lige købt den) // Sandaler H&M..

I GÅR havde vi vores første middagsselskab med venner.. Vi har haft Camilla og hendes familie på besøg flere gange.. Men vi har aldrig holdt et selskab med flere vennepar – og det gjorde vi så går.. Jeg havde besluttet mig for, jeg ville serverer noget, hvor jeg ikke behøvede at stå i køkkenet hele aftenen, og ikke have tid til at snakke med mine gæster. Jeg brugte dagen på at forberede alt så jeg bare kunne slappe af og nyde at vi endelig havde overskud til bare at være – og faktisk lytte til samtalerne.

Vi fik: Forrret ♦ Lakserilette og gedeost. Hovedret ♦ Melon + tomat-mozza salat, blokål/broccoli ris med æble – og M´s fave´pastaret. Dessert ♦ Vi fik glutenfri brownies med bær. Voilá. ♥

Jeg fik nok ikke spist helt så meget jeg skulle – men drukket end hel del mere end jeg burde.. Haha ; )

Det var så hyggeligt og glæder mig bare til, vi skal holde flere af den slags ; )

I dag står den på MGP og stemmesedler  – det har vi lovet Bella, og hvad lover det skal man holde. Klokken er også 11.37 og jeg er stadig i min seng og ser James Corden. (love love love).. Så snart en tur i poolen. God frokost – da jeg har skippet min morgenmad – og så bare ren søndagshygge.

/////

Jeg havde lovet jer opskriften på den pastaret jeg lavede til M´s fødselsdag (LÆS HER). Så her får i den. Retten fik jeg for første gang, hjemme hos min veninde Tillie – og har elsket den lige siden – det er fuldstændig den opskrift hun sendte mig 19 Jan. 2013 ; )

Pastaret ala Tillie:

2 – 3 store rød løg snittes

• 1 – 1 1/2 pakker Champignons skæres i 4 stk.

• 4 fed hvidløg

• Det hele steges i smør i en stor gryde (rigeligt med smør)

• 1 – 1 1/2 dl hvidvin steges med i gryden, når det andet er stegt.

•3 grønsags/kylling bouillon opblødes i lidt kogende vand og kommes op i gryden.

• 3 bøtter cream cheese M. Hvidløg kommes i.

• 3 flasker cremefine til madlavning.

• Helbladet spinat vaskes el. Optøes alt efter om man bruger frisk eller frost. Det er efter egen smag  – men det puttes i og røres godt rundt.

• Salt / Peber

• 1000 – 1500 gram kylling filet rengøres og steges på en seperat pande  med salt peber, hvidløg etc. util de er medium stegt. De bliver stegt færdig i ovnen. Når det er stegt på panden puttes det i gryden med alt det andet.

• Frisk pasta kommes i gryden og står og trækker med resten af sovsen indtil det skal i ovnen. ( jeg brugte 500gram bånd og en pose med fyldte pastaer.. Man doserer alt efter hvor meget man vil ha’ i sovsen..

Det er godt og have en ekstra flaske cremefine stående hvis den er for tør når den skal i oven // ellers brug alm. Mælk til alt dryppe hen over. Evt. Lav nogle huller i “lasagnen” og sørg for det kommer ned og fugter alle steder..

Det bliver til 1 stort fad og et mindre.

Det skal i oven på 200/ 240grader i ca 35-45 min alt efter ovn.

Denne opskrift er en der er fremstillet i hovedet, så håber den funger LIVE også…

🙂

Velbekomme.

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYST OPDATERING NÆSTEN 3 MÅNEDER..