BANGKOK BY NIGHT..

DANMARK TUR RETUR..

IMG_5941

WEEKEND Endelig er det Fredag (og igen, hvad skal jeg nå?) Men det betyder at vi Bella og M kan slappe af, og vi ikke skal stresse i skole og ham på arbejde. Det er tiden hvor vi kan udforske Singapore, og se hvor dét reelt er, vi bor.

I aften skulle vi ha´været i biografen M og jeg, men nogen (læs: mig) havde glemt at bestille billetter, så det må vi droppe. Der har været så meget med Bella, så det havde jeg lige svedt ud. Det går nok, der var heller ikke plads på kysserækkerne, hvad hjælper det så ?? ♥

Så skal vi spise lunch med nogle af vores danske venner herude som 1. M har gået i skole med konen –  2. vi er freaking naboer. What´s the odds at vi ender på den samme gade og 30 sek fra dem? Verden er sgu lille (og tilpas skør). Men super hyggeligt at vi nu er genboer, og de har børn på Bella´s alder. Vi er top heldige ; )

Søndag skal jeg til mit første bloggerevent her i Singapore, og det er med ingen anden en danske RICE. Hvor morsomt er det lige. Jeg fik den sødeste invite af deres PR ansvarlig, som lige er landet i morges, om jeg ville være med. Og det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne. Jeg skal din wine and dine med hende på søndag, og vise hende lidt af Singapore. Jeg kender hende igennem min veninde Kathrine, de har været bedste veninder fra de var helt små, så det bliver dejligt med lidt dansk selskab ; )

NEW WEEK Mandag rejser M igen afsted, mener det er Japan han skal til. Jeg har givet op på, at finde ud af, hvor han er i verden. Det er alt for besværligt. Jeg er jo alligevel bare her, og han køber aldrig taxfree med hjem, så for mig er der intet “win win”. (HA!)
Onsdag rejser Bella og jeg tilbage til Danmark i 14 dage. Glæææææææder mig SÅ meget. Vi har ikke været uden for en dør i snart 14 dage, da hazen stadig er (pikke) høj. ! LORT!!! (LÆS HER) Bella er ved at blive skør, og jeg lige så.!

M siger at hazen koster ham alt for mange penge, for han ser bare, at der bliver trukket penge hele tiden i kreabutikker. Men hvad skal vi ellers lave, når vi ikke må gå uden for en dør! Det er virkelig minus ved at være her. Det var noget andet hvis vi havde været her i 2 år, men i over 4 uger har det bare været møgvejr med forurening i luften. Hulk.!

Så nu skal Bella hjem til sine bedsteforældre og rigtig hygge sig. Og højst sandsynligt også forkæles til månen, hvis jeg kender dem. Og jeg får lige en puster, og har tid til at være sammen med mine veninder. For ærligt. Man kan godt blive lidt træt af, at være fuldtidsmor. Hvis man gerne må sige det højt??

Men det gør jeg altså. “Mit navn er Rikke, og jeg bliver til tider, rigtig træt af min datter” BUM!!

Men lige nu, holder vi husfreden og den står på karbad, tegnefilm, dyne og fredagsslik. For os er den 18.19 og nu skal der hygges.

Dejlig weekend allesammen. ♥

XX
R

Ps. Jeg er nu på min 4 dag af min 9 dage detox, og jeg har IKKE myrdet nogen. Yaaay. Det går fremad, og jeg er virkelig positiv omkring det – jeg har det faktisk ok, selvom min dag består af 2 shakes med jordbær, 600 kcal til aften, og lidt småt grønne snacks i løbet dagen. Det der kommer den anden vej til gengæld meget ubeskriveligt.. Hihi. Men det må jo betyde, at jeg renser dér, hvor der skal renses. ; )

LÆS MERE OM MIN DETOX HER..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANGKOK BY NIGHT..