BURGER VIRGIN. NEW CASTLE OG TRUT MUND..

KULØRTE LAMPER. BARE BRYSTER OG LIDT TIS..

 photo HAMBORG_zpsb02885db.jpg

Røven er slået i sofaen, Den store bagedyst er sat på. Det er jo finale tid… Shhhh. Ikke sige, hvem der vandt. ; )
Jeg er en anelse firkantet på røven, vi kørte fra Hamborg kl 10.30 i morges, og jeg er først kommet hjem for 1 time siden. (Kl 18.35)..!

Det var en lang tur, men det var det hele værd. Hold fast hvor har vi grinet – og hvis jeg skal være helt ærlig, så tissede jeg faktisk en anelse i bukserne, kl 2 i nat, da vi stod på reeperbahn. Jeg kan ikke helt komme i tanke om hvorfor, men jeg har en anelse om, at det var fordi vi fandt os selv, midt i den største Sex Shop og som 2 små teenager, grinede vi af alle de mærkelige farvede redskaber, der kunne blive proppet i alle tænkelige huller. Så er man bare kun 4 år, oppe i hovedet – og meget taknemlig for, jeg ikke skulle udstoppes af nogen af dem (sorry Mr. M)..!
Vi havde ellers svoret, at vi ikke ville ind i en, men efter at vi lukkede “Die Bank” hvor vi spiste – og havde drukket 2 flasker vin og 4 coctails, der kunne vi gå på vandet. Det skulle da udnyttes. Så vi rundede da lige nogle af alle de kulørte barer og entertainments steder, på hele vejen tilbage til Hotellet – og for lige at tjekke, vi ikke gik glip af noget, skulle vi også lige forbi Hotel EAST, som normalt ellers er ret Wild and rowdy”, jeg er stormede forbi dørmændene i min pels (som godt kunne ligne, jeg fik penge for det), med en sort pose under armen, fra min høst i Sex shoppen (bare rolig ikke noget freaky…fniiiis), der måtte vi bare sande, at vi altså ikke er 20 år mere. Fødderne var ømme og vi var en ynkelig version af os selv. Så “Mormor 1 og 2” gik i seng… Thank god. ; )

Høsten blev ikke så stor, jeg brugte 300 kr på en “herreskjorte” i MONKI.. Det var jo ikke meget. Jeg går stadig lige og funderer lidt over nogle sko jeg så i CHANEL, om jeg har fortrudt jeg ikke tog dem med hjem, i tasken. (Damit RIKSEN..forhelvede) Jahhh. Store problemer i en bloggers liv..! Man er vel bare menneske.

En ting jeg faktisk var lidt chokeret over var, at der var så mange Danskere i Hamborg. Det var jo som Legoland for voksne. Dog uden kø..! Det var altså lidt træls, at man ikke kunne gå og snakke om private ting – eller være et sted, uden der stod nogen hele tiden, fra vores modersland lige i nakken. Vi endte endda med at ha´4 danskere ved vores sidebord, på Die Bank. Der var vi så tilpas “pissed” over den danske opbakning til tyskerne, at vi begyndte at fabrikerer falske historier. Såsom, hvordan vi skulle starte vores kommende bordel og alle de tekniske dele om, hvordan man kunne hvidevaske flest penge. Jeg ved ikke hvor skræmt de blev, men den ene fyr endte da med, da hans kone var gået over efter hendes jakke, at ønske os en “god aften” – og spurgte om vi kom på “Lionbar” og fik nogle drinks.. Hahhaaahaaa. Stakkels mand. Han prøvede sikkert på, at score sig en rabat, på vores kommende fiktive bordel. Not gonna happende. Vi gi´r ikke rabat, det er bare at betale ved kasse ét. ; )

Men alt i alt. Der har det bare været den sjoveste tur. Knuden i maven af stress, er så småt forsvundet – jeg er opladet til musen kommer hjem i morgen tidlig. Jeg skal kramme og kysse på hende hele dagen, og hun skal sidde ved siden af mig, som en siamesisk tvilling, der er hægtet til min hofte. Jeg har snakket med hende et par gange, men sidst der sagde hun bare “altså Mor, jeg har ikke mere at sige til dig nu” … BUMBUM.. Så var jeg lige sat på plads.

Men selv om jeg har tisset i bukserne midt på Reeperbahn, blevet tilbudt drinks af en fedtet tysk lastbilchauffør, grint af sexlegetøj i multicolor, spist Thai mad i nattøj, gået flere kilometer i øsende regn, siddet i kø på motorvejen i flere timer, brugt flere penge i grænseshoppen, end jeg brugte på 2 dages shopping i Hamborg – så har det været det hele værd. Besøg Hamborg. Der er så smukt og hyggeligt.

UPS: At vi hyggede os så meget, og grinede så ekstremt. // DOWNS: For mange danskere, næste gang går turen til Budapest eller Pragh ; )

Dejlig aften, nu vil Mormor gå i seng.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BURGER VIRGIN. NEW CASTLE OG TRUT MUND..