HEALTHY LIVING // FOREVER C9 DETOX..

BANGKOK BY NIGHT..

SWINGING AWAY Hvad gør man, når der hænger en gynge.?? You SWING..Det er ens pligt. Hvor tit ser man lige en gynge, og får lov til at være en “lille pige” igen? At man så bliver fotobombed af 2 ladyboys – altså ikke mine to girls Karin og Pia, they are pretty straight, men de to “andre”.

Billedet er fra da vi i weekenden var i Bangkok, og var på den fedeste jazzbar – vi havde den hyggeligste aften, med de skønneste mennesker fra danmark.  Nogle gange er det bare rart at være sammen med noget velkendt. ♥
Ja, vi undrer os derhjemme over, folk der flytter til danmark, ikke integrerer sig med os andre – det kan vi godt tage og stikke det op, hvor solen ikke skinner. For vi er ikke en skid bedre selv.

Jeg kender så mange, som er flyttet til udlandet, og de omgåes nærmest (og jeg siger ikke KUN) men oftes, kun nogle fra danmark, eller vores “nabo lande”. I og for sig, så er vi ikke særlig gode til forandringer, og er mest trygge ved leverpostejmadder, stegtflæsk og persillesovs, kold komælk og en fransk hotdog til. Jeg er lige sådan.

Jeg har tænkt meget over det herude. Jeg burde jo lærer mandarin, spise alt deres lokale mad, og kende hele deres historie, hvis jeg skal leve op til mine egne krav til nyankomne. Jeg er sådan en hykler  – Jeg må virkelig tage mig sammen, og få lært lidt om det her land, ud over hvor de bedste butikker er, og hvor man kan få en mani-pedi billigst. Hvilket også kan være meget nyttigt ; )

Vi skal huske at se os selv i spejlet, for vi er ikke så perfekte som vi tror. Ikke at “uperfekt” ikke har sin charme. Men man skal bare tænke over, hvad man selv ville gøre, og ikke hvad man forventer andre gør. Dette gælder i alle apsekter af livet. Tit forventer jeg noget af M, som jeg ikke selv vil gøre, og det er sgu da at være en hykler. Så er der så mange ting, at jeg gør, som han aldrig ville gøre.!

Uperfekt, i den perfekte verden – dét er mig ; )

Dejlig dag damer (og de mænd der skulle læse med)

; )
R

 

3 kommentarer

 • Også en dejlig dag til dig 🙂
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Så godt sagt og burde man så absolut tænke på lidt mere herhjemme, ville nok gøre tonen i debatten lidt bedre og mere human. Og SKØN dag til dig også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja. Det har virkelig åbnet mine øjne for, hvor hyklerisk jeg er. Jeg kan sgu godt forstå muslimer ikke gider spise svinekød og rugbrødsmadder – når jeg selv er ved at kaste op, over lugten i deres foodcourts her. Og jeg køber ikke særligt meget “lokalt mad”, jeg kan ikke lide synet af det, ej hellere smagen.

   Så er man sgu en hykler. Nå måske ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTHY LIVING // FOREVER C9 DETOX..